razgovor za gloriju

Jelena Rozga ne skriva uzbuđenje: ‘On je tako poseban i drag dečko...‘

Pjevačica nam je otkrila detalje o novom albumu, a pohvalila se i novim prijateljstvom.

Pjevačica Jelena Rozga na svoj je 45. rođendan objavila prvu pjesmu sa svog nadolazećeg akustičnog albuma. Riječ je o obradi hita grupe Magazin "Zar je ljubav spala na to", a Jelena ju je otpjevala u duetu s kolegom Matijom Cvekom.

Rozga i Cvek odmah su "kliknuli" te od tada nerijetko dijele fotografije sa zajedničkih druženja. Spot za pjesmu izaći će danas, a Jelena nam je otkrila kako je prošlo snimanje.

"Sjajna suradnja s dragim Matijom! Ja sam rekla: ‘Ja želim Matiju‘ i to je to. Matija je jedini koji to može otpjevati, jako je poseban i drag dečko", kaže nam pjevačica.

Dodaje kako se s Cvekom odlično slaže.

"Baš smo se sprijateljili. Vidjet ćete i u spotu, baš nam je bilo dobro. Snimanje nam je prošlo odlično, iako smo oboje večer prije imali gaže", ispričala je.

Akustični album joj je, kaže, dugogodišnja želja.

"Već sam pri kraju s materijalom. Strašno je teško, jer se mora sve nanovo snimiti. Aranžmani su novi, ali opet pjesme trebaju ostati onakve kakve ih je publika zavoljela. Nismo ništa puno mijenjali, ali je sve odsvirano uživo. Divno je, koristili smo puno francuske harmonike... Predivan je album i jedva čekam da izađe", rekla je Jelena.

A kakve reakcije očekuje od publike?

"Vidim već sad kako je publika reagirala na prvu pjesmu - sjajno! Već je na ljestvicama, prvi ulaz, a već na četvrtom mjestu. Matija mi je to poslao, ja to baš ne pratim. ‘Jel‘ to moguće?!‘, pomislila sam. Prezadovoljna sam, reakcije i komentari su genijalni", kaže Rozga.

Linker
31. ožujak 2024 16:37