Više ne krije

Jelena Rozga ne odvaja se od mladog pjevača: ‘Htjela sam samo njega‘

Splitska pjevačica snimila je duet sa zagrebačkim pjevačem Matijom Cvekom, obradivši u akustičnoj verziji hit Magazina iz 2001.

Splitska pjevačica Jelena Rozga 23. kolovoza je proslavila 45. rođendan, a za rođendan se uoči velike koncertne turneje koja je najavljena za kraj godine počastila i duetom sa zagrebačkim pjevačem, 29-godišnjim Matijom Cvekom.

U središtu Zagreba snimili su akustičnu obradu pjesme Zar je ljubav spala na to, koja će biti objavljena na Jeleninom akustičnom albumu koji je u pripremi.

"Hvala ti Matija što si pristao biti dio moje nove akustične glazbene priče", napisala je Jelena Rozga objavi na Facebooku, a Matija Cvek joj je zahvalio na svom Instagramu.

"Kad predivna Jelena Rozga kaže: "Dođi snimi ‘Zar je ljubav spala na to‘ u novom aranžmanu... Ti dođeš, snimiš i grliš dok možeš", napisao je Cvek o snimanju pjesme koja je nezaboravni hit grupe Magazin iz 2001., a Jelena Rozga ga je originalno otpjevala u duetu sa sarajevskim pjevačem Mladenom Vojičićem - Tifom.

Pogledajte video

Zagrebački koncert Jelene Rozge zakazan je 17. prosinca, a splitski 11. veljače iduće godine.

"Kad smo počeli razgovarati o turneji, bila sam jako uzbuđena, meni to toliko znači i svojoj publici ću dati sve od sebe", izjavila je Rozga i otkrila da joj je ljeto prošlo radno.

"Ovog ljeta doslovno nisam niti prst stavila u more, kako se kaže. Odmor s glavom u studiju nije odmor. Bolje je sve završiti kako treba i onda mirno otići negdje na nekoliko dana", kaže Rozga.

image

Jelena Rozga

PETAR KRAJACIC VILOVIC

"Ovaj duet je također dar mojoj publici. Kad smo počeli slagati novi aranžman za tu pjesmu rekla sam da želim Matiju, jer sam samo njegov glas čula u tom trenutku. Kako sam nestrpljiva, nazvala sam ga iste večeri i pristao je. Sve se nekako otad super posložilo, pa i naši glasovi", izjavila je.

Popularna Splićanka ne krije oduševljenje što Matija na svojim koncertima izvodi neke njezine pjesme poput ‘Suza bisernih‘.

"Nitko se od mlađih pjevača nije toga sjetio i to mi je genijalno. Svaka mu čast na tome, pogotovo jer je riječ o pjesmi koja je, kad je izašla, izazivala različite reakcije, a postala je megahit. Danas kad krene ta pjesma, svi polude‘, rekla je Jelena.

image

Matija Cvek i Jelena Rozga

FACEBOOK
Linker
16. travanj 2024 10:37