Zvijezde pjevaju

Jelena Miholjević: ‘Zbog showa mi se raspala dnevna rutina, a zbog stresa ni ne spavam‘

Glumica zagrebačkog kazališta ‘Gavella‘ otkriva kakvo joj je iskustvo bio nastup u showu ‘Zvijezde pjevaju‘, zbog čega se odlučila u njemu sudjelovati i što očekuje od finala.

‘‘Svaki put se bojim da ćemo ispasti‘‘, skoro od prvog showa ‘‘Zvijezde pjevaju‘‘ govori glumica Jelena Miholjević koja je s mentorom Zoranom Prodanovićem Prljom stigla do finalne emisije koja će se na HRT-u emitirati ove subote. I sada nam je priznala da se tome uopće nije nadala, da je to za nju i njezinog mentora veliko iznenađenje, ali da su išli pjesmu po pjesmu sa željom da publici donesu neke zaboravljene stihove i emocije, a očito da je to publika prepoznala. Glavni cilj je i onako da se svi dobro zabave.

image

Finalisti showa ‘Zvijezde pjevaju‘: Marco Cuccurin i Mia Negovetić, Jelena Miholjević i Zoran Prodanović Prlja te Matea Šeparović i Bojan Jambrošić

DARIO NJAVRO

"Jer ovo je show i takav mora biti, da se svi dobro zabavimo i publici donesemo malo veselja u ova tmurna vremena. Svi smo različiti i svatko pjesmu donosi na svoj način, a za mene smo svi pobjednici. I oni koji su ispali među prvima i mi koji smo stigli do finala. Jer cilj je bio dobro se zabaviti", kazala nam je Jelena priznajući da je pjevanje s velikim orkestrom i to još uživo, pred velikim TV auditorijem, za nju potpuno novo iskustvo, neusporedivo s pjevanjem kao glumačkim zadatkom.

"Moram priznati da sam se u nastupu s punim povjerenjem oslanjala na Prlju, uvijek ga krajičkom oka promatrala jer moje kazališno iskustvo u ovim pjevačkim nastupima uz veliki orkestar nije mi mnogo pomoglo. Sada puno bolje razumijem pjevače i skidam im kapu do poda. I ja sam nešto naučila u ovim svojim godinama, a najviše me raduju prijateljstva koja sam stekla. Kada je svaki par izlazio na pozornicu vikali smo: ‘Bravo naši! Jer mi smo svi ‘naši‘ i bili smo si bezrezervna podrška.

image

Jelena Miholjević i njezin mentor Zoran Prodanović Prlja

DARIO NJAVRO

A kako nam je objasnila, za sudjelovanje u showu odlučila se iz tri razloga. Prvo jer ju je na to nagovorio suprug, redatelj Dario Harjaček, drugi razlog je što je njezino kazalište Gavella stradalo u potresu i još je u obnovi pa ima manje posla, a treći je njezin mentor Prlja s kojim se poznaje od prije, a dijele isti senzibilitet za glazbu i isti smisao za humor.

Iako on živi u Rijeci, a ona u Zagrebu pa nisu poput ostalih parova imali svakodnevne zajedničke probe, ipak su po cijele dane bili u kontaktu i vježbali preko zooma.

image

Glumica sa suprugom, redateljem Dariom Hajračekom koji ju je nagovorio na sudjelovanje u showu

DARKO TOMAS

"Meni se ovih tjedana raspala sva moja dnevna rutina. Pjevam po cijele dane, čak i noću u krevetu jer od stresa ne spavam. Vježbam gdje stignem tako da sam sve svoje obveze stavila na čekanje. Nije to lako, ipak je stresno ispuniti prvo vlastite ciljeve, a onda i odraditi nastup najbolje što znaš. Pa sam tako poput sportaša, nekoliko puta tjedno odlazila na masaže eteričnim uljima i limfne drenaže koje bi me opuštale. Zahvaljujući Jeanette Gjurić i njezinom holističkom salonu Koncept 5 elemenata, uspjela sam u ravnoteži održati duh i tijelo", rekla nam je glumica koja s veseljem čeka finalni nastup kada će se opet svi parovi ponovo sresti.

Linker
09. travanj 2024 13:08