Rosalía

Jedna od najvećih tinejdžerskih zvijezda u novom spotu otkrila da se zaručila

Rosalia i njezin dugogodišnji partner Rauw Alejandro sretnu vijest o zarukama objavili su u spotu za zajedničku pjesmu "Beso".

Španjolska pjevačica Rosalía, za čijim hitovima lude tinejdžeri diljem svijeta, prošlog je tjedna izazvala histeriju među obožavateljima otkrivši kako se zaručila s dugogodišnjim dečkom, pjevačem Rauwom Alejandrom. Vijest su objavili u spotu za zajedničku pjesmu "Beso", koji donosi intiman uvid u njihovu vezu.

image

Rosalia i Rauw Alejandro

BRIAN FRIEDMAN/SHUTTERSTOCK

Trominutni video na samom kraju uključuje snimku u kojoj Rosalía plače dok u ruci drži crvenu kutijicu s prstenom. "O, moj Bože", rekla je brišući suze, a zatim je pokazala i veliki dijamantni zaručnički prsten te poručila Alejandru da ga voli.

"Beso" je pjesma sa zajedničkog albuma para koji nosi naziv “RR”, a par je istaknuo kako su sve pjesme nastale "sa svom ljubavlju ovog svijeta". Novi spot bio je ugodno iznenađenje za oboje glazbenika, jer su detalje svoje romanske dosad skrivali od očiju javnosti.

Podsjećamo, glasine o vezi Rosalíe i Alejandra prvi put su počele 2021., a par ih je naizgled potvrdio izlaskom na noćni spoj u Los Angelesu. Na crvenom tepihu su debitirali na dodjeli Los40 Music Awards u Palma de Mallorci, a u svojim intervjuima dali su naslutiti kakve osjećaje gaje jedno prema drugome. "Ona je moja muza, inspirira me na brojne načine", izjavio je Rauw prošle godine za Rolling Stone.

Linker
24. travanj 2024 12:14