PRVO DJECA

Je li slavni glumac najbolji bivši na svijetu? Pogledajte kako sprinta po sina u školu!

Američki glumac i redatelj Ben Affleck nakon povratka kući s medenog mjeseca s J. Lo posvetio se svakodnevnim obavezama,

U svom drugom braku s pjevačicom i glumicom Jennifer Lopez uživa više nego ikad, ali američki glumac i redatelj Ben Affleck (50) više od svega je odgovorni otac i roditelj kojem su briga i pažnja za troje djecu iz braka s kolegicom Jennifer Garner još uvijek na prvom mjestu.

Potkraj kolovoza vratio se kući s medenog mjeseca u Italiji, te u Brentwoodu odmah preuzeo sve obaveze oko kćeri VIolet i Seraphine, te najmlađeg 10-godišnjeg sina Samuela, po kojeg je ovih dana sprintao da ga na vrijeme dočeka na izlasku iz škole.

image

Sina Samuela Afflecka dočekao je ispred škole u Brentwoodu u Kaliforniji

BOAZ/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Daleko od toga da je Ben Affleck, koji se u životu borio s raznim ovisnostima - od kocke do alkohola - bio najbolji suprug na svijetu, ali zato sigurno visoko konkurira na listi najboljih bivših, s čim se slaže i njegova bivša supruga Jennifer Garner.

Upoznali su se 2000. na setu filmskog megahita "Pearl Harbour", zaljubili se dok su oboje bili zauzeti, a onda se on zaručio s Jennifer Lopez. Do braka prvi put nije došlo, a pred oltar je prije J. Lo odveo Jennifer Garner.

image

Glumac je očito ponovno u dobroj formi

BOAZ/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Dobili su troje djece koje oboje obožavaju i nastavljaju se za njih zajednički brinuti i nakon razvoda 2018..

"S osobom s kojom imate djecu ostajete na poseban način povezani zauvijek. Zahvalan sam i pun poštovanja prema Jennifer, premda naš brak nije uspio. No, mi smo i dalje roditelji i oboje vjerujemo kako je važno za djecu da im se majka i otac međusobno poštuju i slažu, bez obzira što ne mogu više zajedno", izjavio je Ben Affleck u intervjuu za People.

S tim se apsolutno slaže i Jennifer Lopez, koja je ljetos Bena Afflecka povodom dana očeva titulirala kao najnesebičnijeg i najodgovornijeg tatu ikad.

Linker
20. travanj 2024 13:26