ITV/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
DOSTOJNA NASLJEDNICA

Je li ovo novi Bridgerton? U prvom planu nove kostimirane serije je skandalozna ljubav

Kako je glavna junakinja, čiju ulogu tumači Karla-Simone Spence, lažno optužena za dvostruko ubojstvo, očekuje nas i napeti krimić.

Kako je glavna junakinja, čiju ulogu tumači Karla-Simone Spence, lažno optužena za dvostruko ubojstvo, očekuje nas i napeti krimić.

Pripremite se na posebnu poslasticu za blagdansko binganje: stiže novi Bridgerton, ali u sofisticiranijoj verziji. Riječ je o adaptaciji romana "Ispovijest Frannie Langton" kajmansko-britanske spisateljice Sare Collins čija je radnja smještena u London početkom 19. stoljeća. Prve fotografije sa seta zadivljuju, sudeći po njima, možemo računati na prelijepe kostime i puno intrige jer je u prvom planu istraga ubojstva znanstvenika Georgea Benhama i njegov supruga Marguerite - za što je optužena glavna junakinja serije, njihova sluškinja, prelijepa Jamaićanka Frannie Langton. Obrazovana, ponosna i prkosna, lažno optužena Frannie ne pristaje preuzeti ulogu bespomoćne žrtve: s intimnom prijateljicom Madame Benham započinje vlastitu istragu koja će štošta otkriti ...

image

Karla-Simone Spence u ulozi lažno optužene sluškinje.

SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

U naslovnoj ulozi pojavljuje se 26-godišnja zvijezda u usponu, Karla-Simone Spence, kojoj britanski mediji predviđaju briljantnu karijeru, piše Tatler. Ulogu njezine ljubavnice preuzima Sophie Cookson, zvijezda dva nastavka filmskog hita "The Kingsman", a tko će im pokušati pomrsiti planove u seriji prepunoj raskošne scenografije, prekrasnih haljina, ali i vrućih intimnih scena, nećemo spojlati. U prvom planu ipak je zabranjena, skandalozna ljubav zbog čega je četverodijelna serija "Ispovijest Frannie Langton" proglašena dostojnom nasljednicom "Bridgertona". Prikazivanje je počelo 8. prosinca, na ITV-ju.

Linker
26. travanj 2024 02:32