ROMANTIKA NA PLAŽI

Jamie Oliver i supruga obnovili bračne zavjete: Pogledajte kako je to izgledalo prije 23 godine

Proslavljeni ‘goli kuhar‘ i supruga bili su bosonogi, ona u romantičnoj bijeloj haljini bez ramena i s volanom preko prsiju, on u laganom svijetloplavom odijelu i bijeloj košulji.

Slavni kuhar Jamie Oliver i njegova supruga Jools obnovili su bračne zavjete 23 godine nakon prvog vjenčanja. Jamie i Juliette, djevojačkog prezimena Norton, zajedno su još od tinejdžerskih dana i imaju petero djece, to su Poppy Honey (20), Daisy Boo (19), Petal Blossom (13), Buddy Bear (11) i River Rocket (pet godina).

Jedno zaklinjanje na vječnu ljubav i odanost nije im bilo dovoljno, pa su se ponovo vjenčali i to na romantičnoj ceremoniji na pješčanoj plaži na rajskim Maldivima. Proslavljeni ‘goli kuhar‘ objavio je na Instagramu niz romantičnih fotografija iz prelijepog resorta Soneva Fushi. Jools i Jamie bili su bosonogi, ona u romantičnoj bijeloj haljini bez ramena i s volanom preko prsiju, on u laganom svijetloplavom odijelu i bijeloj košulji. Kćeri su također nosile bijele haljine, sinovi svijetloplave bermude i i bijele košulje, svi bez obuće.

„Kao da je prošlo u treptaju oka vrijeme od našeg prvog vjenčanja u seoskoj crkvici koje smo skrili od javnosti, osim paparazza. Mislili smo kako bi bilo lijepo ovaj sretan i radostan trenutak podijeliti s vama na Uskrs. Oduvijek smo sanjali o odlasku na Maldive i bilo je baš onako kako biste i sanjali, jednostavno nevjerojatno!”, napisao je Jamie pratiteljima. Otkrio je i da mu je stariji sin, Buddy, bio kum.

image

Vjenčanje prije 23 godine

ANDREW MURRAY/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
image

Jamie Oliver i Juliette Norton snimljeni 1999. godine

JULIAN MAKEY/SHUTTERSTOCKEDITORIAL/PROFIMEDIA
image

Sretan par izlazi iz bolnice nakon rođenja prve kćeri, Poppy Honey

MURRAY SANDERS/DAILY MAIL/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Sretni privatni trenuci 48-godišnje Jools i godinu dana mlađeg Jamieja poklapaju se s njegovim ne baš dobrim poslovnim trenucima – iako je njegova poslovna vrijednost procijenjena na više od 240 milijuna funti, potresla ga je propast posla u Italiji koje je nedavno nazvao „manjim pomakom”. No, u tom „manjem pomaku” propao mu je lanac s 22 restorana i tisuću je ljudi ostalo bez posla, piše Daily Mail. Sve se dogodilo još prije pandemije korone, a Oliverovoj talijanskoj tvrtki ostali su dugovi od 83 milijuna funti. Sada misli da je iz tog neuspjeha mnogo naučio te kreće s novim pothvatom, pop-up restoranima Pasta Dreams. Za lokacije prva dva odabrao je londonski Soho te Pariz.

Linker
20. travanj 2024 14:48