Izbačen

James Corden dobio zabranu ulaska u restoran: ‘On je mali kreten‘

Britanski komičar naljutio je svog sunarodnjaka, vlasnika restorana u New Yorku, jer je navodno u dva navrata bio iznimno neugodan prema osoblju.

Jedan od najsimpatičnijih TV voditelja James Corden ima i mračnu stranu, barem tako tvrdi vlasnik čuvenog njujorškog restorana Balthazar - koji ga je nazvao "najnasilnijim gostom ikad". Vatreni ugostitelj Keith McNally zabranio je voditelju Late Late Showa da dolazi u njegove restorane zbog načina na koji se ponaša prema njegovom osoblju.

Voditelj koji zarađuje čak 36 milijuna dolara godišnje, proslavio se u Sjedinjenim Državama zbog svog britanskog humora na CBS-ovoj emisiji. McNally, koji i sam ima živahnu prošlost u zabranjivanju poznatima da dolaze u njegove ekskluzivne restorane, tvrdi da se Corden slično ponašao i u njegovom bivšem restoranu Cafe Luxembourg i to nekoliko puta, zbog čega je konobar bio "potresen".

"James Corden iznimno je nadaren komičar, ali mali kreten te najnasilnija mušterija prema mojim poslužiteljima u Balthazaru otkako je restoran otvoren prije 25 godina", tvrdi ugostitelj.

image

James Corden i supruga Julia Carey s kćeri Charlotte

BELLOCQIMAGES/MEGA/PROFIMEDIA

U objavama na Instagramu prikazao je dva odvojena primjera Cordenova "iznimno gadnog" ponašanja u francuskoj taverni smještenoj u njujorškom Sohou. Ovaj 71-godišnjak prvo je neželjenog gosta nazvao "iznimno nadarenim komičarem", prije nego je otkrio da je to njegov sunarodnjak iz Britanije - koji redovito ide na objed s poznatima, kao dio priprema za emisije.

Šokantne optužbe došle su nekoliko mjeseci nakon što je voditelj obavio da više neće voditi noćni talk show od 2023.

Dlaka i jaje

Bijesni vlasnik restorana tvrdi da je Corden pri posjetu restoranu u lipnju pronašao dlaku u glavnom jelu, nakon čega je zatražio besplatno piće, zbog te greške. "Nakon što je pojeo glavno jelo, Corden je pokazao dlaku menadžeru Balthazara, koji mu se ispričao. Corden je bio vrlo bezobrazan prema njemu i kazao je: ‘Donesite nam još jednu rundu pića ove sekunde. I također neka sva naša pića do sad budu nba račun kuće. Inače ću napisati lošu kritiku negdje", tvrdi vlasnik restorana.

image

James Corden i supruga

THE HOLLYWOOD JR/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Drugi put voditelj je došao na brunch sa suprugom, koja je naručila omlet od žumanjaka. Par se požalio da je u omletu bilo i bjelanjka te su vratili tanjur. U kuhinji su napravili jelo ponovno, ali umjesto sa salatom, poslužen je s domaćim krumpirima. "Tada je James Corden počeo vikati kao luđak na konobara: ‘Ne znate raditi svoj posao. Možda bih trebao otići u kuhinju i sam napraviti omlet!‘"

Ove optužbe i zabrana voditelju da dođe u najpoznatije njujorške restorane stigla je samo nekoliko sati prije njegove emisije. U emisiji nije spomenuo neugodne epizode, niti optužbe, ali je zato vlasnik restorana objavio da ga je Corden nazvao i ispričao se.

"James Corden me upravo nazvao i lijepo se ispričao. Budući da sam se sj*** više nego većina ljudi, snažno vjerujem u druge prilike. Ako mi James Corden dopusti da vodim njegov Late Late Show idućih devet mjeseci, odmah ću ukinuti zabranu njegova dolaska u Balthazar. Ne, naravno da ne. Ali svatko tko je dovoljno velikodušan da se ispriča lijenom neradniku poput mene (i mog osoblja) ne zaslužuje dobiti zabranu ulaska bilo gdje, a pogotovo u Balthazar", napisao je ugostitelj.

Linker
20. travanj 2024 05:28