Goran i Nives Ivanišević

 NIVES IVANIŠEVIĆ/INSTAGRAM
Najbolje od ljeta

Jadranska idila: Goran i Nives Ivanišević uživaju u posebnim trenucima odmora na jahti

Pratiteljima nije promaknula idilična atmosfera na objavljenim fotografijama, ali ni vitka Nivesina linija koju je pokazala u prugastom crno-bijelom bikiniju.

Pratiteljima nije promaknula idilična atmosfera na objavljenim fotografijama, ali ni vitka Nivesina linija koju je pokazala u prugastom crno-bijelom bikiniju.

Radijska voditeljica i glumica Nives Ivanišević nije od onih koji svaki svoj trenutak bilježe na društvenim mrežama, ali neke posebne trenutke voli ovjekovječiti. Tako je učinila i sad; na svom je instagramskom profilu objavila trenutke s ljetovanja sa suprugom Goranom i sinom Oliverom. Obitelj Ivanišević odmara se na jahti, plovi negdje bajkovitim plavetnilom hrvatskog Jadrana, a Nives je uz fotografije kratko napisala: „Najbolje od ljeta”. Na fotografijama vidimo nježne trenutke između 41-godišnje voditeljice i deset godina starijeg nekadašnjeg teniskog asa, ali i uživanje u vodenim radostima s njihovim sinom Oliverom koji će sljedećeg mjeseca imati pet godina.

Pratiteljima nije promakla idilična atmosfera na fotografijama, ali ni vitka Nivesina linija koju je pokazala u prugastom crno-bijelom bikiniju. „Temperatura mora se s 28°C podigla na 35°C”, komentirala je prijateljica, tenisačica Donna Vekić, dok je voditeljica Barbara Kolar uputila zaljubljene emotikone i znak srca.

Podsjetimo, brak s Nives drugi je brak Gorana Ivaniševića, par se vjenčao 2017., a godinu dana kasnije rodio im se sin. Iz prvog braka s manekenkom Tatjanom Dragović, Goran ima dvoje djece – kći Amber Mariju koja ima 20 godina i sina Emanuela, petnaestogodišnjaka koji ide očevim stopama i postiže uspjehe u tenisu. Ove je godine tako sa suigračem Franom Sučićem postao državni prvak u kategoriji parova za tenisače u dobi do 16 godina.

Linker
27. travanj 2024 18:04