samo za najbliže

Izvor progovorio o tajnom vjenčanju Rite Ore, izgleda da je promijenila i prezime

Britanski mediji tvrde se pop zvijezda nakon tajnog obreda u Londonu od sada preziva Waititi-Ora, a rad na trećem albumu i njegovo snimanje u Parizu razlog za odgodu medenog mjeseca

Britanska pop zvijezda Rita Ora ipak se tajno udala za novozelandskog redatelja Taiku Waititija. Dokazuje to njihovo vjenčano prstenje: redatelj je svoj pokazao u Parizu gdje snima reklamu za votku s Danielom Craigom. Nedavno je na društvenim mrežama osvanula fotografija pjevačice s vjenčanim prstenom, koja je brzo izbrisana. Ipak, na njenom Instagram storyju na trenutak se vidi prsten (toliko brzo leti kadrom da nalikuje na zlatni bljesak), ali i to je bilo dovoljno da The Sun zaključi kako su se tajno vjenčali.

"Bila je to stvarno intimna ceremonija. Njihovi najbliži i najdraži mogu vidjeti koliko su ludo zaljubljeni", tvrdi njihov izvor dodajući da su bračne zavjete razmijenili u Londonu. Poslije tajne ceremonije, pjevačica čije prezime od sada glasi Waititi-Ora, pridružila se suprugu i njegovim kćerima iz prvog braka u Parizu, a potom se vratila u London.

Ondje radi na trećem albumu: nagomilane obaveze u studiju i njegov angažman u Parizu razlog su zbog kojeg su odgodili medeni mjesec. Rita Ora je u veljači ove godine otkrila da se poznaju četiri godine, ostavljajući otvorenim pitanje jesu li toliko dugo u vezi ili su postali par prije godinu i pol dana. Kako god ispalo, sigurno je to da se sudbonosni susret dogodio u Australiji gdje je pjevačica snimala show "The Voice".

Potvrdili su vezu prije godinu dana, na premijeri filma "The Suicide Squad" u Los Angelesu i otad o vezi, braku i privatnim planovima šute poput riba.

image

Rita Ora i Taika Waititi razgledavali su Pariz s njegovim kćerima

ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA

Dosad su živjeli u Sydneyu, Los Angelesu i Londonu, gdje se nalazi njezin obiteljski dom stoga bi britanska prijestolnica mogla postati stalna baza bračnog para koji će u dogledno vrijeme, tvrdi upućen izvor, prirediti (tajno) svadbeno slavlje za obitelj i prijatelje.

Linker
19. travanj 2024 20:39