Josh Hartnett

 AA/ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA
Zvijezda 90-tih

Iznenađenje na crvenom tepihu: Slavni glumac slučajno otkrio da je dobio četvrto dijete

Američki glumac Josh Hartnett koji u "Oppenheimeru" igra nuklearnog fizičara Ernesta Lawrencea, privatni život čuva kao zmija noge pa se ne zna ni kojeg su mu spola djeca, kao što se ne zna ni kada je na svijet stigla četvrta beba.

Američki glumac Josh Hartnett koji u "Oppenheimeru" igra nuklearnog fizičara Ernesta Lawrencea, privatni život čuva kao zmija noge pa se ne zna ni kojeg su mu spola djeca, kao što se ne zna ni kada je na svijet stigla četvrta beba.

Samozatajnog američkog glumca Josha Hartnetta godinama se nije moglo vidjeti na crvenom tepihu, pa je izazvao veliki interes medija kada se protekli vikend pojavio na dodjeli nagrada SAG 2024. kao član filmske ekipe ‘‘Oppenheimera‘‘ u kojem igra nuklearnog fizičara Ernesta Lawrencea. Filmska ekipa imala je nekoliko nominacija, uključujući i onu za izvanrednu glumačku postavu - koju su i osvojili.

image

Na dodjeli nagrada SAG s nagrađenim kolegama

FRAZER HARRISON GETTY IMAGES VIA AFP

Iako skoro nikada ne daje intervjue, Hartnett ovaj put nije mogao izbjeći poziranje na crvenom tepihu i novinarska pitanja pa kada ga je jedan novinar pitao je li pratio komentare na društvenim mrežama o njegovom velikom glumačkom povratku, odgovorio je: "Nisam. Imam četvero djece, živim na selu. Zauzet sam ili radom ili brigom o njima, ali hvala vam. To je stvarno ljubazno od vas."

I tako je iznenadio sve prisutne koji su prvi put čuli da je četvrti put postao otac. Naime, o njegovom privatnom životu jako se malo zna, no poznato je da s britanskom kolegicom Tamsin Egerton ima troje djece, kćer koju su dobili krajem 2015., još jedno dijete koje se rodilo 2017. i treće koje im je stiglo 2019.

image

Na londosnkoj premijeri "Oppenheimera" u srpnju 2023. godine

CAN NGUYEN 2023/CAPITAL PICTURES/PROFIMEDIA

Nije poznato kada su četvrti put postali roditelji, posljednji put kada su viđeni zajedno bila je londonska premijera ‘‘Oppenheimera‘‘ prije više od šest mjeseci i tada se na Tamsin Egerton nisu vidjeli tragovi trudnoće. Par se upoznao 2011. na snimanju filma ‘‘The Lovers‘‘, a vjenčali su se u tajnosti nakon deset godina veze.

Josh Hartnett proslavio se devedesetih godina prošlog stoljeća zahvaljujući ulogama u filmovima kao što su ‘‘The Faculty‘‘, ‘‘Noć vještica H20: 20 godina kasnije‘‘, ‘‘The Virgin Suicides‘‘, a svjetsku slavu stekao je kao vojni pilot u akcijskoj drami ‘‘Pearl Harbour‘‘. A slavu je jako teško podnosio.

image

Josh i supruga 2017. godine s prvom kćeri i u iščekivanju drugog djeteta

SPLASH NEWS/SPLASH/PROFIMEDIA

"Nikada nisam bio sjajan kao slavna osoba" budući da je "biti slavan‘‘ posao s punim radnim vremenom", rekao je glumac koji sa suprugom i djecom živi na imanju u Velikoj Britaniji gdje je pronašao potreban mir. "Najviše sam ponosan što sam otac troje djece, što imam odličan odnos sa svojom partnericom i sjajan obiteljski život. Još uvijek mogu dobro raditi, a što sam stariji i uloge su postale zanimljivije", rekao je prije dvije godine.

Linker
27. travanj 2024 11:29