šokantna vijest

Iznenada umro 34-godišnji glazbenik Aaron Carter

Carter se proslavio kao dječja zvijezda, najprije kao pjevač, a potom kao glumac u filmskim i televizijskim serijama poput Lizzie McGuire i 7th Heaven.

Umro je Aaron Carter, 34-godišnji glazbenik i brat puno poznatijeg Nicka Cartera.

Pronađen je mrtav u subotu u svojoj kući u Lancasteru u Kaliforniji.

image

Pronađen je mrtav u kadi u svojoj kući u Lancasteru u Kaliforniji

WOW MEDIA/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Kako su otkrili izvori za TMZ pronađen je oko 11 sati po lokalnom vremenu, a na mjesto događaja ubrzo je došla policija. Stigli su i detektivi koji inače istražuju nasilne smrti, no zasad nema indicija da je Carterova smrt takva. Službeni uzrok smrti nije poznat, a vjerojatno će biti objavljen kad se završi obdukcija i objavi izvješće mrtvozornika.

Izvori iz policije rekli su da su u 11 sati u subotu primili poziv da se muškarac utopio u kadi.

Carter se proslavio kao dječja zvijezda, najprije kao pjevač, a potom kao glumac u filmskim i televizijskim serijama poput Lizzie McGuire i 7th Heaven.

U 90-ima je izdao četiri studijska albuma, a debitantski album objavio je 1997. kada je imao samo devet godina. Iste godine je nastupao na turneji s bendom svog brata, Backstreet Boysima.

image

Proslavio se sa samo devet godina

MEDIAPUNCH/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA MEDIAPUNCH/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

S godinama se počelo više pričati o njegovoj borbi s ovisnošću, pravnim problemima i odlascima na odvikavanje, a manje o pokušajima da oživi svoju glazbenu karijeru.

Javno se svađao s mnogima, pa i sa svojim bratom Nickom, kojeg je optužio da ga je pokušao staviti pod skrbništvo slično onom koje je postavljeno nad Britney Spears.

Prije tri godine otkrio je da mu je dijagnosticiran "poremećaj višestruke osobnosti, shizofrenija, akutna anksioznost i manična depresija", navodi CNN.

@missmelaniexx Day at mall of america with my hunni 😇😘😘😘@aaroncarterofficial ♬ Just the Two of Us (feat. Bill Withers) - Grover Washington, Jr.

Iza njega je ostao sin Prince. Melanie Martin, s kojom je Aaron dobio sina i nekoliko puta prekidao pa se mirio, nakon vijesti da je umro na TikToku je objavila video u kojem plače.

Dan prije smrti Carter je objavio snimku na kojoj pjeva da će "otići, ali ne zadugo". Prošlog tjedna policija ga je zaustavila zbog sumnje da vozi pod utjecajem alkohola ili droga, no nakon testiranja je pušten.

Osim brata Nicka, Aaron je imao tri sestre, Leslie, Bobbie Jean i Angel, koja je njegova blizanka. Leslie je preminula 2012. od predoziranja lijekovima. Imala je 25 godina.

Linker
19. travanj 2024 05:22