STIŽE PRVA BEBA

Iva Šulentić otkrila da je trudna: ‘Toliko sam se već povezala da se javlja cijelo vrijeme‘

Razgovarajući sa gošćom o trudnoći u četrdesetima, voditeljica nije mogla sakriti emocije i ubrzo je otkrila sretne vijesti.

Voditeljica Iva Šulentić je trudna, a sretnu vijest o dolasku svog prvog djeteta otkrila je na kraju današnje epizode emisije "Kod nas doma" na HRT-u.

Naime, tema posljednjeg priloga u emisiji bila je - "Postoji li pravo vrijeme za postati mama?". Tom je prilikom svoje iskustvo s majčinstvom podijelila pjevačica Marija Husar, koja je drugo dijete rodila u 46. godini. Nakon priloga, vidno emotivna Iva razgovarala je sa psihologinjom Martinom Trboglav Podvorac o izazovima s kojima se susreću majke u četrdesetima.

Na kraju razgovora, Iva Šulentić, koja će u svibnju proslaviti okrugli 40. rođendan, je obgrlila svoj zaobljeni trbuščić i priznala: "Slažem se sa svime i toliko sam se već povezala da se javlja cijelo vrijeme. Jedino što sam odlučila od svih tih nekih savjeta jest ne slušati savjete neprovjerenih izvora. Doktora Googlea nema, vjerujem samo svome doktoru i zasad smo okej!"

Gošća joj je zatim čestitala, a Šulentić se zahvalila i dodala: "Malo sam se sad raznježila, to su hormoni!"

Na Facebook profilu emisije "Kod nas doma" ubrzo je osvanula Ivina fotografija uz poruku "Čestitamo našoj Ivi", a lijepim željama ubrzo su se pridružili i brojni gledatelji. "Kakav lijep kraj današnje emisije!", "Čestitamo i sretno Iva", samo su neki od komentara.

Linker
18. travanj 2024 01:57