čestitke!

Iva Majoli uskoro će reći ‘da‘! Fotke s djevojačke objavila je njezina dobra prijateljica

Neko vrijeme je krila novu ljubav, no ovog ljeta prvi put je objavila zajedničku fotografiju s misterioznim Talijanom za kojeg će se i udati.

Bivša tenisačica Iva Majoli vrlo je misteriozna kada je riječ o novoj ljubavi, no kada smo zaljubljeni, rijetko to možemo tako dobro sakriti. Nakon što je u kolovozu prvi put na Instagramu objavila fotografiju s novim partnerom, magistrom ekonomije Fabiom Cavinatom iz Italije, sada je iznenadila viješću da se udaje.

Naime, njezina prijateljica Borna Kotromanić na svom je profilu objavila nekoliko fotografija s Ivine djevojačke koja se održala u restoranu Tač.

"Došlo doba da je udajemo", napisala je kratko Borna uz emotikon zaručničkog prstena. Oko sebe je imala lentu s natpisom "bride to be" te, bijeli veo i tijaru. Borna je podijelila i video u kojem ona i Iva plešu na pjesmu ‘92‘ Petra Graše.

Iva je neko vrijeme skrivala novu ljubav, ali je na ljeto objavila fotografiju s Fabiom povodom proslave svog 45. rođendana.

Iva i njezin budući suprug ovog su ljeta intenzivno putovali - bili su na Mljetu, u Padovi, Monte Carlu i Veroni, a bivša tenisačica nedavno je otkrila da bi se mogla preseliti u Milano jer je zbog posla stalno na relaciji između Zagreba i talijanske modne prijestolnice, a tu sigurno igra ulogu i njezina nova ljubav.

Iva se danas bavi organizacijom ženskih teniskih turnira, a Fabio je vlasnik tvrtke koja se bavi trgovinom i financijama.

Linker
19. travanj 2024 19:37