Cvate od ljubavi

Iva Majoli prvi puta objavila fotke s misterioznim muškarcem

Naša poznata bivša tenisačica slavi rođendan te je na Instagram profilu objavila niz fotografija koje su izazavale pažnju njezinih pratitelja.

Objavom više fotografija na njezinom Instagram profilu, među kojima su neke s prijateljicama, neke s većim društvom, a nekoliko njih i s misterioznim muškarcem - naša bivša tenisačica Iva Majoli pokazala je kako je proslavila 45. rođendan, ali i izazvala pažnju.

Naime, iako potpisom ispod fotografija nije dala naslutiti ništa previše, jer je objavila tek emotikone srca, smajlića i čaša šampanjca - mnogi nagađaju kako je na fotografijama Iva po prvi puta pokazala voljenog muškarca, poduzetnika iz Italije, kojeg je do sad ljubomorno čuvala od medija.

Sretni, zagrljeni, priljubljeni obrazima te ozarenih lica na tri fotografije Iva i misteriozni muškarac slave njezin rođendan uz more u dobrom društvu njihovih prijatelja i tortu s prskalicama. Na nekoliko njih se vidi i kako ju je zagrlio rukama oko struka što samo pokazuje njihovu prisnost, a i ide u prilog nagađanjima kako je riječ o muškarcu kojeg ljubi od kraja prošle godine.

Podsjetimo, Iva Majoli nedavno je najavila kako bi se mogla preseliti u Milano, jer je zbog posla stalno na relaciji između Zagreba i talijanske modne prijestolnice. Ljubav s Talijanom vrlo je vjerojatno još jedan od razloga za tako važnu odluku, no to još nije javno potvrdila.

Inače, naša je najpoznatija tenisačica, koja se danas bavi organizacijom ženskih teniskih turnira i dosta je angažirana u ženskom svjetskom tenisu te FED Cup reprezentaciji, bila u braku sa Stipom Marićem u kojemu su dobili kćer Miju.

Linker
19. travanj 2024 02:36