VELIKI DAN U MILANU

Iva Majoli pokazala kakvu će frizuru nositi danas na svom vjenčanju

Bivša tenisačica je podijelila djelić atmosfere iz Milana uoči svog velikog dana. Čini se kako uživa u druženju s obitelji i prijateljima, koji su zbog vjenčanja doputovali u Italiju.

Bivša tenisačica Iva Majoli i talijanski poduzetnik Roberto Calegari danas će u Milanu stati pred oltar. Ivina obitelj i prijatelji doputovali su u Italiju, u tijeku su posljednje pripreme, a kako nam je ranije ispričala njezina prijateljica Borna Kotromanić, mladenka je jako uzbuđena.

Iva je jutros na društvenoj mreži podijelila djelić atmosfere. Fotografirala je šampanjac, dvije čaše, cipelu s visokom petom te veliki buket bijelih ruža, umotan u bijeli papir s logom modne kuće Armani. Na stoliću je stajao i natpis s porukom "And so the adventure begins" ("Započinje avantura").

image

Detalji iz mladenkine sobe

INSTAGRAM

Moguće je da će upravo u ovim srebrnim šljokičastim štiklama s crvenim potplatima Iva danas prošetati do oltara. Riječ je o popularnom modelu Kate s potpisom slavnog dizajnera Christiana Louboutina.

Ivina kuma, sutkinja Iva Vucelić Šipek s kojom se Majoli druži od djetinjstva, javila se iz frizerskog salona i otkrila kako se mladenka uredila za svoj posebni dan.

image

Mlada i kuma kod frizera

INSTAGRAM

U Milano je stigla Ivina kći Mia, a u srijedu navečer im se pridružila i Borna. Influencerica se javila s večere u luksuznom restoranu, a zatim je pozirala u lobiju milanskog hotela Principe di Savoia u osebujnoj žarko žutoj kombinaciji.

Na dan vjenčanja Borna se javila iz hotela i otkrila da će na svadbi nositi crnu haljinu ukrašenu perjem, dizajn hrvatskog modnog brenda Hippy Garden.

Fotku iz spomenutog hotela s pet zvjezdica podijelila je i bivša tenisačica Mara Santangelo, također Ivina gošća. Mara i Majoli zajedno su se fotografirale pokraj milanske katedrale, a Santangelo je kratko poručila: "Danas je veliki dan. Volim te prijateljice".

image

Iva i talijanska tenisačica Mara Santangelo

INSTAGRAM

Podsjećamo, Iva nam je uoči vjenčanja otkrila nekoliko pojedinosti ceremonije.

"Odlučili smo se za skromno vjenčanje, samo u vijećnici, uz kumove, obitelj i najbliže prijatelje. Nakon izrečenih zavjeta idemo na mali koktel i večeru i to će biti to. Slavlje za veći krug prijatelja organizirat ćemo u svibnju iduće godine, najvjerojatnije opet negdje u Italiji", rekla je bivša tenisačica te dodala kako zbog poslovnih obveza neće otputovati na medeni mjesec s Robertom.

Linker
25. travanj 2024 16:19