Dvije godine

Iris Livaja organizirala raskošan rođendan malog Lorenza, tata je bio prisutan na poseban način

Nogometaš Hajduka Marko Livaja i njegova Iris proslavili su drugi rođendan svog sinčića, a fotografije raskošnog slavlja pojavile su se na društvenim mrežama.

Splitski "It" par Iris i Marko Livaja neki dan su obilježili vrlo važan datum - drugi rođendan njihova sina Lorenza. Ponosna mama to je obilježila i na društvenim mrežama podijelivši nekoliko preslatkih obiteljskih fotografija, a sada su objavljene i fotografije s raskošne dječje proslave.

image

Iris Livaja i maleni Lorenzo

INSTAGRAM

Brižna majka Iris je mislila na svaki detalj kako bi svom laviću omogućila predivnu proslavu za drugi rođendan, koji su obilježili 25. veljače. Tema je bila Cocomelon, dječji lik iz omiljenog crtića, a proslava se održala u jednoj splitskoj igraonici. Kako doznaje Slobodna Dalmacija za dekoriranje angažirana je i agencija, koja se pobrinula da rođendan prođe baš onako kako su poznati mama i tata bili zamislili.

image

Iris Livaja i maleni Lorenzo

INSTAGRAM

Veliko iznenađenje bile su maskote u likovima Cocomelona i krokodila koje su oduševile malenog slavljenika. Tata Marko nažalost nije bio na proslavi, ali se Irisina i Markova šestogodišnja kći Elizabet lukavo dosjetila te poznatog tatu uključila u obiteljsku fotografiju putem mobitela, odnosno pomoću video poziva.

Linker
24. travanj 2024 02:08