Haljina iz arhive

Irina Shayk oduševila u izazovnoj Versace haljini koja je kreirana prije 28 godina

"Moj san se ostvario" govori Irina na svom Instagram profilu uz predivnu plavu haljinu koja ističe njezinu savršenu figuru.

Ruska ljepotica, supermodel Irina Shayk, na svom Instagram profilu objavila je fotografiju u haljini poznatog talijanskog brenda Versace. Vintage plava haljina asimetričnog kroja od svile i šifona s dubokim dekolteom, istaknula je njezine duge, zategnute noge. Haljinu je uparila s jednostavnim, ali prekrasnim sandalama na visoku petu koje su ukrašene efektnim kristalima. Što se tiče šminke, istu je svela na minimum s dodatkom zavodljivog tamnocrvenog ruža, a od nakita se je odlučila samo za zlatne naušnice. U opisu ispod objave zahvalila se dizajnerici, Donatelli Versace, što joj je omogućila da nosi haljinu iz arhive o kojoj je dugo sanjala.

Irina nas nije razočarala niti na prestižnom događaju u Francuskoj prije nekoliko dana. Na filmskom festivalu u Cannesu nosila je nekoliko upečatljivih odjevnih kombinacija. Prvi dan viđena je u kombinaciji koja se sastojala od gotovo prozirnog sloja koji je nosila preko mrežastog grudnjaka, pričvršćenog tek metalnom kopčom. Imala je i poluprozirne rukavice te detalje na prsima od dragulja koji su djelovali kao ogrlica. Za potpuni dojam stavila je sunčane naočale i crveni ruž na usne.

Na premijeri "Killers Of The Flower Moon" nosila je Armani Privé Couture haljinu ljubičaste boje koja odiše elegancijom starog Hollywooda. Potpunu suprotnost iznijela je na projekciji "Firebrand", gdje je nosila samo kožni ukršteni top preko grudi koji je pokazivao njezinu zategnutu građu i uz njega kombinirala kožnu suknju niskog struka. Uz to je nosila nakit brenda Messika Jewelry koji je privukao pažnju svojim ogromnim dragim kamenjem.

image
PROFIMEDIA
image
PATRICIA DE MELO MOREIRA AFP
image
VALERY HACHE AFP
Linker
18. travanj 2024 09:47