Gdje ima dima...

Irina Shayk i Bradley Cooper rade na drugom djetetu?

Bradley Cooper radi na proširenju obitelji s Irinom Shayk jer oboje žele da njihovo dijete ima brata ili sestru, no brak nije na stolu jer se on ne želi vezati, tvrdi izvor.

Čini se da se u odnosu Irine Shayk i Bradleyja Coopera nešto mijenja jer sve više vremena provode zajedno. Poslije obiteljskog odmora krajem kolovoza, kad su s petogodišnjom kćeri Leom otišli na Bahame, manekenka i holivudski šarmer nježno su se grlili u New Yorku. Šetali su sa svojim psima samo nekoliko dana nakon što su s kćerkom, poput bilo koje američke obitelji, proslavili Halloween. Vjeruje se, naime, da su opet zajedno jer žele drugo dijete.

"Pokušavaju ostati trudni. Međutim, opcija vjenčanje u njihovom slučaju vjerojatno nije na stolu jer Bradley želi zadržati ležeran oblik veze", rekao je izvor za Page Six.

Pretpostavlja se da je njihov zajednički odmor prije dva mjeseca poslužio kako bi se, nakon prekida 2019., opet povezali i ostvarili želju da njihova kćer dobije brata ili sestru. Zacijelo su se već tada pomirili ili učvrstili odluku da obnove vezu.

"Irina svim srcem želi drugo dijete", otkrio je izvor blizak manekenki.

image

Bradley i Irina žele da njihova kćer ima brata ili sestru.


DOBN/RMBI/CPR/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Ipak, u priči o pomirbi najljepšeg para zabavljačke industrije postoji problem. Ime mu je Huma Abedin, riječ je o američkoj političarki bliskoj Hillary Clinton i kako se vjeruje, djevojci Bradlyja Coopera. Eventualni brak s holivudskom zvijezdom pomogao bi joj učvrstiti status zvijezde u usponu Demokratske stranke. Bradleya se pritom nije ništa pitalo, mediju su ih već vidjeli vjenčane, a nju u utrci za Kongres.

Njemu se očito nije svidjela situacija u kojoj mu se priprema ‘bračni ražanj bez zeca‘. Je li u međuvremenu zbrisao jer je shvatio da s političarkom ne može izlaziti neobavezno? U politici se koristi svaka mogućnost za promociju, a on je savršen mamac za skupljanje lajkova na društvenim mrežama. Pokazalo se da ga majka njegove kćeri puno bolje poznaje, razumije, podržava i tetoši jer su zajedno od 2015., pa ne bi čudilo da je pobijedila u igri živaca i izgurala Humu Abedin iz Bradleyevog srca.

image

Opčinjenost Lady Gagom skupo ga je koštala.

TONY CLIFTON/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Uostalom, Irina nije propuštala ni jednu priliku da suptilno naznači kako njezina i Bradleyeva priča nije završena. Primjerice, prije godini dana, glumac ju je vodio na premijeru svog filma "Nightmare Alle" u New Yorku unatoč prekidu prije dvije godine (navodno zbog njegove opčinjenosti Lady Gagom). Poslije projekcije rekao je za Entertainment Tonight da je "vrlo posebno imati Irininu podršku".

Poznato je da u Hollywoodu gotovo ne postoji žena koja ne bi izašla s Bradleyem na kavu, a kamo li na premijeru, a Irini je to pošlo za rukom premda je tada bila njegova bivša. Uspije li joj ove zime ostati u drugom stanju, mudra manekenka moći će se pohvaliti kako je dobila ‘gem, set i meč‘. Ispunit će želju njihovoj kćeri i povećati obitelj s najpoželjnijim holivudskim frajerom. Imajući to u vidu, što će joj brak kad je i bez prstena od Bradleya dobila sve?

Linker
14. travanj 2024 22:40