najteži dani

Irena Pecotić o aferi supruga Marka: ‘Još sabirem dojmove‘

Šokirana je i glazbenikova, inače tradicionalna obitelj, naklonjena vjeri. Ne mire se s tim da ih je sin, iako se zaljubio, doveo na stup srama.

Prošlo je tjedan dana kako je splitski glazbenik Marko Pecotić Peco priznao da se razvodi od supruge Irene zbog druge žene, a interes javnosti za tu priču još nije pao. Sljedećeg dana Peco je priznao da je druga žena njegova suradnica Silvia Dvornik, čime je samo dolio ulje na vatru.

"Iskreno, stvarno bih to preskočila!", bio je prvi odgovor Irene Pecotić novinarima Slobodne Dalmacije koji su je zamolili za komentar o razvodu.

image

Marko i Irena Pecotić u sretnijim vremenima

JOSKO PONOS CROPIX

Nakon toga javili su joj se još nekoliko puta, a odgovorila im je: "Još sabirem dojmove"

Nakon toga prestala se javljati.

Za razliku od svog supruga i njegove nove partnerice koji su odmah po otkriću da su zajedno deaktivirali svoje profile na Instagramu, Irena je hrabro zadržala javni profil. U međuvremenu joj se broj pratitelja udvostručio, a osim što je otkrila da se bavi trčanjem, našalila se na račun neočekivane popularnosti s neželjenim povodom.

image

Marko i Silvia neko vrijeme surađuju

NIKOLA VILIC/CROPIX CROPIX

"Fala ti Bože sutra poskupljuje gorivo", napisala je prije dva dana, aludirajući na to da bi s novim cijenama goriva konačno njen razvod mogao pasti u drugi plan.

Nije obrisala ni fotografiju na kojoj ona i Silvija Dvornik poziraju na splitskoj rivi gdje su došle podržati Marka koji je trčao maraton.

image

Prošlog vikenda Pecotić je sudjelovao u utrci

SASA BURIC CROPIX

Slobodna Dalmacija je od osoba bliskih uskoro bivšem paru, koji iz razumljivih razloga nisu sa svojim imenima željeli izlaziti u javnost, doznala da je Irena šokirana suprugovim priznanjem. Iako je javnost na njezinoj strani, nije joj ugodno što čitava Hrvatska priča o njezinom braku.

image

Silvia se družila s Markovom obitelji

TOM DUBRAVEC CROPIX

Kad joj je suprug rekao da je gotovo i koja je treća osoba kriva za njihov prekid, ostala je zatečena i bez riječi. Naročito jer je Pecina nova ljubav još donedavno dolazila na obiteljska okupljanja bez da je itko dao naslutiti kako između pjevača i nje postoji nešto više.

image

Marko Pecotić i Silvia Dvornik 2020. godine

TOM DUBRAVEC/CROPIX CROPIX

Šokirana je i njegova, inače tradicionalna obitelj, naklonjena vjeri. Ne mire se s tim da ih je sin, iako se zaljubio, doveo na stup srama. Ne odobravaju njegove postupke i Ireni daju punu podršku, a boje se i da bi Marku ovo priznanje moglo naštetiti u pjevačkoj karijeri te da više neće imati puno nastupa.

Linker
02. travanj 2024 12:55