SHUTERSTOCK EDITORIAL
Ispeglani memoari

Ipak neće otkriti sve obiteljske svađe: Britney Spears briše osvetničke rečenice iz memoara

Poslije pomirbe s Lynne i sestrom Jamie Lynn, pjevačica više nije ogorčena zbog izdaje tijekom konzervatorija i briše osvetničke rečenice o njihovom ponašanju tijekom tog mučnog razdoblja.

Poslije pomirbe s Lynne i sestrom Jamie Lynn, pjevačica više nije ogorčena zbog izdaje tijekom konzervatorija i briše osvetničke rečenice o njihovom ponašanju tijekom tog mučnog razdoblja.

Otkako se u lipnju pomirila sa sestrom Jamie Lynn, a dva mjeseca prije i sa majkom Lynne, nekadašnja pop princeza Britney Spears zadala je glavobolju izdavaču svoje autobiografije, Gallery Booksu. Knjiga "The Woman in Me" trebala bi stići u knjižare 24. listopada, a Britney nakon razgovora s majkom i sestrom, želi izbaciti nezgodne dijelove svoje ispovijesti koji se odnose na njih. Izdavač nije baš sretan, radi se o sočnim opisima izdaje majke i sestre. Ali, Britney sada želi ukloniti najoštrije odlomke iz svojih memoara nadajući se da će to pomoći zaliječiti stare rane i obnoviti spone s mamom Lynne i sestrom Jamie Lynn.

Treba dodati kako joj je za knjigu, navodno, isplaćen honorar od 15 milijuna dolara, stoga je razumljivo da bi izdavač zauzvrat htio dobiti njenu necenzuriranu životnu priču.

image

Ocu Jamieju Spearsu pjevačica nikad neće oprostiti

SHUTTERSTOCK

Kada je počela pisati memoare, bila je bijesna na obje. Nisu se baš iskazale dok je trajao konzervatorij, a Jamie Lynn se u jednom trenutku potpuno priklonila ocu, Jamieju Spearsu, koji je nadzirao život starije kćeri s posebnim naglaskom na njezine financije. Odnos sa sestrom dodatno se pogoršao nakon što je Jamie Lynn 2022. objavila svoje viđenje obiteljske drame u knjizi "Things I Should Have Said". Bio je to pokušaj "ispeglati" pogreške - pri čemu je ponešto zaradila - što je impulzivnu Britney još više razljutilo.

"Bila je ljuta, očajna, tražila je odgovore nakon što je iza sebe ostavila 13 godina živog pakla. Nije razumjela zašto je njih dvije nisu spasile", izjavio je izvor blizak pjevačici. Sada se sve promijenilo, pop zvijezda spremna je preći preko ružnih poteza sestre i majke. U međuvremenu su obje u javnost "odaslale" pomirljive poruke.

image

Poslije mame, Britney se pomirila sa sestrom Jamie Lynn

AMY HARRIS/SHUTTERSTOCK

"Nemam ništa osim apsolutne ljubavi prema svakom članu svoje obitelji. Ako sam išta naučila od prošle godine, to je da treba biti otvoren. Mislim da više ne postoji nešto što bih trebala reći", izjavila je nedavno Jamie Lynn za Variety.

Njihov stariji brat Bryan Spears (46), filmski i televizijski producent, koji je poput Jamie Lynn bio suvoditelj konzervatorija, zasad izbjegava istupe u javnost. Ostavlja dojam da ne mari što će Britney o njemu napisati u memoarima i ne pokušava joj se umiliti.

image

Lynne Spears pomirila se ovog proljeća s Britney

SHUTTERSTOCK

No, mama i sestra dale sve od sebe da im Britney oprosti. Led je probila Lynne u svibnju ove godine. Iznenadila je kćer u Los Angelesu: doletjela iz Kentwooda u Louisiani gdje živi i nenajavljena posjetila Britney u njenom domu. Uspjela je razgovarati s kćeri oko 30 minuta i riješiti probleme koji su se nagomilali tijekom stravičnog, 13-godišnjeg konzervatorija, piše Daily Mail. Potkraj lipnja uslijedila je pomirba sa sestrom, a sada je stigla vijest da Britney miče nezgodne dijelove iz memoara.

image

Stariji brat Bryan s kćeri Lexie

BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK

"Britney i Jamie sklopili su pakt da se ne napadaju i da sve što je povezano s njima i majkom ostaje unutar obitelji", rekao je izvor. Pomirba je, čini se, ostavila trag na nestrpljivo iščekivanim memoarima. Dio obitelji Spears sada može odahnuti, ali ne i Britneyjin otac Jamie. Kći mu vjerojatno nikad neće oprostiti.

Linker
28. travanj 2024 18:10