Očev ponos

Intimno slavlje: Udala se najstarija kći repera Eminema. Sestra Hailie bila joj je djeveruša!

Alaina Marie Scott, 30-godišnja kći repera Eminema, udala se za svog dugogodišnjeg partnera Matta Moellera u Detroitu. Njihov dan uveličali su najbliži prijatelji i rodbina, a mladenka je fotografije podijelila na Instagramu.

"9. lipanj 2023, jedan od najboljih dana u mom životu. U ovom životu i idućem, moja duša će uvijek pronaći tvoju", napisala je Alaina na Instagramu i objavila niz fotografija intimnog vjenčanja. Na jednoj vidimo Alainu i Matta kako se grle na krovu zgrade, zatim u dizalu i na plesnom podiju. Alaina je također podijelila fotografiju uzvanika, među kojima je bila njezina mlađa sestra Hailie Jade.

Mnogi su se pitali zašto Eminem nije na fotografijama, ali poznato je da glazbenik već godinama ne iznosi pojedinosti o svom privatnom životu. Međutim, na jednoj fotografiji su fanovi uočili Nathana Mathersa, njegovog brata, koji je nećakinji ispod fotografije napisao da mu je iznimno drago što je bio dio njezinog posebnog dana.

Alaina i Hailie oduvijek su bile jako bliske pa ne čudi što je upravo Hailie bila njezina djeveruša. Alaina nerijetko objavljuje zajedničke fotografije, a Hailie je stariju sestru ugostila u svom podcastu "Just a Little Shady". Budući da će i Hailie uskoro razmijeniti zavjete s dečkom Evanom McClintockom, vjerojatno će Alaina biti djeveruša kao što je ona bila njoj.

Alainu je Eminem posvojio početkom 2000-ih kada se njezina majka Dawn Scott, sestra Eminemove bivše supruge Kim, borila s ovisnošću o drogama. Nažalost, Dawn je preminula 2016. godine nakon predoziranja.

“Imam puno skrbništvo nad svojom nećakinjom i zajedničko skrbništvo nad kćeri Hailie. Uvijek sam bio tu za Hailie, a moja je nećakinja dio mog života otkad se rodila,” rekao je reper za Rolling Stone 2004. “Oduvijek je živjela sa mnom i s Kim. Gdje god smo bili, ona je bila s nama". Eminem je također rekao da mu je Alaina, koju često naziva Lainey u tekstovima svojih pjesama, "poput kćeri".

Linker
25. travanj 2024 16:50