MATT SUMMER/SPLASH/PROFIMEDIA
previše intimno

Ima li seksa u braku? Robbie Williams tvrdi da - nema

Slavni pjevač i njegov supruga Ayda Field više nisu toliko aktivni u spavaćoj sobi kao nekada, no to im nije narušilo ljubav i privrženost koju osjećaju jedan prema drugome.

Slavni pjevač i njegov supruga Ayda Field više nisu toliko aktivni u spavaćoj sobi kao nekada, no to im nije narušilo ljubav i privrženost koju osjećaju jedan prema drugome.

Slavni britanski glazbenik Robbie Williams nedavno je za britanski The Sun javno progovorio o svojoj intimi. I to onoj koja bi se trebala ticati samo njega i njegove supruge, britanske glumice Ayde Field. Naime, otkrio je tajne iz njihove spavaće sobe i progovorio o tome kako u njihovom braku sve manje ima intimnih odnosa.

‘‘Svatko zna da u braku nema seksa. To je jednostavno tako. Neko sam vrijeme bio na injekcijama testosterona, ali kako sam sklon ovisnosti i depresiji, s time sam prestao. Dobio sam ova velika četvrtasta ramena i izgledam kao vratar nekog hotela. Ali dok sam koristio testosteron, seks nam je bio nevjerojatan. Bili smo jednostavno nezasitni. A to dokazuje koliko smo zaljubljeni jer nismo mogli skinuti ruke jedan s drugog. Moram priznati da mi ponekad nedostaje taj period. Bilo je to zabavno razdoblje‘‘, rekao je slavni pjevač i dodao da danas radije gleda televiziju i jede mandarine nego što razmišlja o intimnim odnosima sa suprugom.

image

Robbie Williams i Ayla Field imju četvero djece od kojih je dvoe najmlađih rodila surogat majka

RMBI/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

A i njegova supruga danas je zadovoljna s nekom drugačijom vrstom intime u njihovom braku. ‘‘Intimnost je važna strana ljubavnog odnosa. Ali nama je danas i ovako dobro. Sretni smo i bez prevelikih aktivnosti u spavaćoj sobi.‘‘

Par je u braku od 2010. i imaju četvero djece: Theodoru, Charltona, Colette i Benedicta. Prošlu jesen pjevač je priznao da je napokon sretan jer je uspio skinuti višak kilograma i konačno se dobro osjeća u vlastitoj koži. Prošla godina bila mu je i prilično radna: objavio je album "XXV" sa svojim najvećim hitovima, proslavio je 25 godina solo karijere od izlaska iz boy benda Take That te krenuo na svjetsku turneju koja će trajati do rujna, a 27. i 28. lipnja održat će koncerte i u pulskoj Areni.

Linker
29. travanj 2024 07:02