Butterfly Twists/ MEGA / The Mega Agency / Profimedia
Puca od ponosa

I oni su samo roditelji: Nema više odmora, kreće škola, a slavna mama se pohvalila lijepom djecom

Velška glumica cijelo ljeto provela je u krugu obitelji, no sada je s akademskim obavezama njezinih tinejdžera došao kraj uživanju u obiteljskom domu te je taj trenutak obilježila na društvenim mrežama.

Glumica Catherine Zeta-Jones ponosno je objavila zajedničku fotografiju svoje djece uz napomenu da Dylan (20) i Carys (17) ponovno kreću u školu. Ljeto su proveli obiteljski i zajedno, zbog pandemije, a sada je praznicima došao kraj. Taj je trenutak lijepa glumica obilježila na društvenim mrežama.

Na fotografiji su Dylan i Carys zagrljeni, čini se kao negdje na plaži, a slikala ih je upravo Catherine, ili kako se nazvala, mamarazzi.

"Ljeto je službeno gotovo u našoj obitelji. Danas se oboje naših mladih odraslih vraćaju na učenje. Na druge, različite, načine. Oboje vas volim.. I svoj djeci poručujem. Znanje je ključ života. Stoga, borite se. I ovo će proći", poručila je velška glumica.

Sin Dylan upisao je Sveučilište Brown, a Carys koja je u travnju navršila 17 godina, je još uvijek u srednjoj školi.

Karantena u krugu obitelji

Lijepa Catherine je za vrijeme karantene otkrila kako provodi dane u društvu svoje mnogobrojne obitelji, sa suprugom Michaelom Douglasom (75).

"Djeca su s nama, vratila su se s koledža, i djeca svih prijatelja su se vratila. Teško nam je objasniti im da se ne mogu poskrivećki nalaziti s prijateljima", kazala je tada, na kraju akademske godine Catherine.

U izolaciji koju su uglavnom provodili u obiteljskoj kući, shvatila je koliko joj je bitna struktura u životu, a i priznala da nije vješta slastičarka. "Gledala sam sve te glumice i ljude u medijima koji čini se kao da u karanteni mogu napraviti sve. Peku, rade kruh, razvlače kiselo tijesto... Ja sam napravila engleski čaj. I jedan tanki biskvit, imala sam nešto nalik na zgrudanu kremu, takvog je bilo i okusa", opisala je svoje kulinarske sposobnosti Catherine.

U međuvremenu je s Michaelom i Carys otputovala i do Mallorce u Španjolskoj gdje su u kolovozu uživali na morskom zraku. No, sada je ljetnom odmoru došao kraj, a u obitelji Zeta-Jones-Douglas svi su spremni za nove radne pobjede. Michael je nedavno nominiran za dvije nagrade Emmy, za glumu i produkciju serije 'The Kominsky Method'.

Pročitajte i:

Žena koja zlata vrijedi: Catherine Zeta-Jones priznala je ono što bi rijetko koja udana žena rekla

Zeta-Jones rođendan slavi na isti dan kao i suprug Michael Douglas: 'Kod kuće sam drukčija Catherine'

Catherine Zeta-Jones pokazala kako je izgledao sudbonosni susret s Michaelom Douglasom prije više od 20 godina

Linker
19. travanj 2024 22:49