Za crvenim stolom

I ona je otkazana: Jada Pinkett Smith više nema svoj show

Show je uvelike obiteljski projekt, jer su Jadine suvoditeljice njezina kći i majka, a jedan od najslavnijih gostiju bio je njezin suprug Will Smith. Producenti traže novu kuću, pa nije isključeno da će se nastaviti prikazivati na nekoj drugoj platformi.

Jada Pinkett Smith ostala je bez talk showa - Facebook je ukinuo "Red Table Talk", glumičin online show s gostima koji je pokrenut 2018. godine. Nakon pet sezona show traži novu kuću, jer je "sve ono što je prvotno bilo naručeno ispunjeno i daljnjeg emitiranja putem FB Watcha neće biti te Facebookova matična tvrtka Meta u potpunosti izlazi iz tog posla", objavio je Deadline. Taj je korak uslijedio nakon što je iz Mete otišla voditeljica razvoja i programiranja Mina Lefevre, a tvrtka se usredotočuje na iskustva s polja virtualne stvarnosti (VR).

Show je uvelike obiteljski projekt, jer su Jadine suvoditeljice njezina kći Willow Smith i majka Adrienne Banfield-Norris, a jedan od najslavnijih gostiju bio je njihov suprug, otac i zet, glumačka megazvijezda Will Smith. Same su opisale show kao emisiju koja se „bavi aktualnim društvenim i kulturnim temama iz međugeneracijske perspektive”. U svojih 129 epizoda show se bavio nekim od kultnih trenutaka pop kulture.

Obožavatelji su mogli vidjeti Jadu i Willa kako razgovaraju o njenoj romantičnoj povezanosti s pjevačem Augustom Alsinom, kao i o slavnom šamaru koji je Smith prilijepio komičaru Chrisu Rocku, koji se rugao Jadi, pred milijunskim gledateljstvom na dodjeli Oscara 2022. Jada je u showu rekla kako stvarno želi „da ta dva inteligentna, sposobna muškarca imaju priliku zacijeliti, porazgovarati o tome i pomiriti se”. Poznato je i gostovanje manekenke Jordyn Woods 2019. nakon što je na zabavi poljubila NBA igrača Tristana Thompsona, što je javnosti tada bila jedna od zanimljivijih aferica. Nije to baš, naime, smjela učiniti, jer je u to vrijeme bila najbolja prijateljica s Kylie Jenner, čija je polusestra Khloé Kardashian hodala s košarkašem. „Trebala sam otići kući nakon zabave, nisam ni trebala biti tamo”, blago se pokajala Jordyn za Jadinim crvenim stolom. Od gostovanja slavnih zapažene su bile i emisije s Demi Moore, Sandrom Bullock, Gwyneth Paltrow, Kelly Osbourne, Ireland Baldwin. Producenti traže novi dom za Jadin show, pa nije isključeno da će se ubrzo nastaviti prikazivati na nekoj drugoj platformi.

Linker
20. travanj 2024 14:47