ljubav je u zraku

I on je krenuo dalje baš kao i bivša: Joe Jonas ne odvaja se od nove djevojke

Američki pjevač, kao ni njegova bivša supruga Sophie Turner, nije dugo tugovao nakon razvoda - od Nove godine ne odvaja se od bivše misice i modela koja silno želi postati pjevačica.

Američki pjevač Joe Jonas i britanska glumica Sophie Turner prošlog su rujna iznenadili javnost zajedničkom objavom da se razvode nakon samo četiri godine braka u kojem su dobili kćerkice Willu (3) i Delphine (1,5).

No Sophie Turner, zvijezda serije ‘‘Igra Prijestolja‘‘, već se u listopadu našla u zagrljaju britanskog aristokrata Peregrina Pearsona, a sada je sigurno da je i Joe Jonas pronašao novu ljubav. Novogodišnje praznike proveo je u meksičkom ljetovalištu Cabo San Lucas i to u društvu Stormi Bree, bivše misice i modela s pjevačkim ambicijama.

image

Joe Jonas i Stormi Bree prvi put su zajedno viđeni Los Cabos

HEM/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA HEM/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Par je ravno s iz luksuznog Caba privatnim avionom odletio u Aspen, gdje su tjedana dana uživali u snijegu, a sada su viđeni i u šetnji New Yorkom. Pažljiviji promatrači zaključili su da ona nosi njegovu jaknu, a to nije prvi put da dijele odjeću. Početkom siječnja Stormie je na Instagramu objavila selfie s vunenom kapicom na glavi, istom kakvu je nekoliko dana ranije u New Yorku nosio njezin dragi.

image

Iz meksičkog ljetovališta otputovali su Aspen na skijanje

THE DAILY STARDUST/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Čini se kako su i Joe i Sophie brzo krenuli dalje, unatoč burnom razvodu. Naime, nakon što su potvrdili da se razvode, našli su se na sudu jer joj on nije dopuštao da se s kćerima vrati u Veliku Britaniju. Uglavnom, odnos se nakon petodnevne meditacije vratio u normalu, dogovorili su zajedničko skrbništvo i djevojčice mogu biti viđene kako i s njim i s njom provode vrijeme.

image

Pažljiviji promatrači primjetili su da ona nosi njegovu jaknu

THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

Velika podrška oko roditeljskih muka Joeu Jonasu sigurno je i nova djevojka koja ima šestogodišnju kćer Gravity s bivšim, američkim modelom Luckyjem Blueom Smithom. Hoće li nakon turbulentnog razvoda ipak svi biti velika sretna obitelj u kojoj će mjesto naći i njihovi novi partneri vrijeme će pokazati.

Linker
23. travanj 2024 08:09