Hailey i Justin Bieber

 PROFIMEDIA
30. rođendan

I dok svi govore o problemima u njihovom braku, Hailey Beiber je Justinu dirljivom objavom čestitala rođendan

Nikakvi skandali ne mogu poremetiti sreću i ljubav nerazdvojnog para koji je u vezi deset godina, a u braku pet - ni komentari njezinog oca, ni uhićenje njezine sestre.

Nikakvi skandali ne mogu poremetiti sreću i ljubav nerazdvojnog para koji je u vezi deset godina, a u braku pet - ni komentari njezinog oca, ni uhićenje njezine sestre.

‘‘30!!?!!! to je bilo brzo. Riječi nikada ne bi mogle istinski opisati ljepotu onoga što jesi. Sretan ti rođendan... ljubavi mog života, za cijeli život‘‘, čestitala je Hailey Bieber okrugli rođendan suprugu Justinu Bieberu na Instagramu uz nekoliko zajedničkih fotografija, uključivši i onu s vjenčanja. Par se inače upoznao 2009. dok su još bili djeca, a počeli su hodati 2014. No tada se nije radilo o ozbiljnoj vezi sve do 2018. kada su se u rekordnom roku zaručili i ubrzo nakon toga vjenčali, sve u tajnosti.

A par koji je prošlog rujna proslavio petu godišnjicu braka, ovih se dana našao u žiži javnosti zbog objave njezinog oca, glumca Stephena Baldwina koji je njihovim obožavateljima poručio preko društvenih mreža da se za njih mole. Nije poznato zašto je uputio takav apel kojim je zabrinuo javnost.

Navodno je taj njegov potez koji ih je doveo u centar pažnje jako razljutio 27-godišnju manekenku, koja je pak dan nakon objave sa svojim dragim otišla na misu. Možda zaista nešto i postoji što ih muči, ali Justin i Hailey sigurno o tome neće javno razglabati.

image
profimedia
image

Prošle godine za čestitku mu je napisala da je njezin najbolji prijatelj

B4859/AVALON/PROFIMEDIA

Ali još je jedna nevolja, osim ove verbalne pogodila obitelj Baldwin. Haileyina starija sestra Alaia Baldwin uhićena je prošle subote u gradu Savannah, u saveznoj državi Georgia gdje je u jednom noćnom klubu napravila incident. Na konobaricu je bacila korišteni tampon, udarala zaštitare, ali i policajce koji su ju došli provesti.

image
AFFINITYPICTURE/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA AFFINITYPICTURE/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Incident svoje sestre Hailey nije komentirala, kao ni očev poziv pa se čini da se slavna manekenke ne želi petljat s ostatkom obitelji, s kojom očito u posljednje vrijeme i nije jako bliska.

Linker
26. travanj 2024 14:07