SPARTANO/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA SPARTANO/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
Patrick Dempsey

I dalje je McDreamy: Omiljeni kirurg s malih ekrana i dalje je miljenik žena

Glumac Patrick Dempsey, poznat po ulozi neurokirurga u seriji "Uvod u anatomiju", i dalje je na meti obožavateljica i fotografa gdje god da se pojavi.

Glumac Patrick Dempsey, poznat po ulozi neurokirurga u seriji "Uvod u anatomiju", i dalje je na meti obožavateljica i fotografa gdje god da se pojavi.

Glumac Patrick Dempsey, dugogodišnji ambasador Tag Heuera, zaustavio se u luksuznom Porsche Cayenneu Turbo GT ispred nove perjanice švicarske urarske kuće na Petoj aveniji i izmamio uzdahe prolaznica. Možda ne spada u A ligu holivudskih glumaca, no sigurno je jedan od najmarkantnijih kojem godine i prošarana srebrna kosa pristaju fantastično. Njegovu muževnost dodatno naglašava i sklonost avanturističkom životu jer mu je uz glumu velika strast ljubav prema jurilicama. Patrick Dempsey koji se proslavio ulogom neurokirurga u seriji ‘‘Uvod u anatomiju‘‘ veliki je zaljubljenik u auto utrke kojima se počeo baviti iz hobija, a sada je profesionalni vozač koji je odvozio sve važnije svjetske utrke. Vozi naravno Porsche 911, a sponzor mu je Tag Heuer.

image
RCF/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA
image

Na otvorenju dućana bila je i glumica Alexandra Daddario

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Tako je i uvijek počasni gost te ugledne švicarske urarske kuće, a u New Yorku je osim na otvaranju dućana, bio i na svečanoj večeri u restoranu 620 Loft & Garden u Rockefeller Centru s Bernardom Arnaultom, vlasnikom kompanije LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton i njegovim sinom Fredericom koji je izvršni direktor Tag Heuera.

No na večeri nije bilo razgovora o automobilima već o jedrenju pa je moguće da ovisnika o oktanima uskoro vidimo i na moru pod jedrima.

image

Patrick Dempsey ne propušta ni utrke Formule 1

BRUNO BEBERT/POOL MONACO/BESTIMAGE/PROFIMEDIA

Naime, Tag Heuer je na tržište vratio modernizirani sat Skipper, njihov kultni model proizveden 1968. danas vrlo rijedak na tržištu vintage satova. A inspiracija za ovaj sportski sat došla je od broda Intrepid poznatog po pobjedi na slavnoj utrci America‘s Cup 1967. Taj brod danas počiva na dokovima Newporta, a osim po pobjedi, poznatiji je i po izrazito plavoj boji palube koja je inspirirala proizvođača satova. Komadići boje doslovno su uklonjeni s Intrepida kako bi se osiguralo da nijansa odgovara pomoćnim brojčanicima sata, koji je krenuo u razvoj 1967.

No prije nego što se otisne na more, Patricka Dempseyja na Filmskom festivalu u Veneciji očekuje premijera filma ‘‘Ferrari‘‘ u kojem igra slavnog talijanskog trkača Piera Taruffija koji je vozio Ferrari i osvojio Mille Miglia 1957. Film baš po njegovom ukusu.

Linker
27. travanj 2024 04:21