AJLA TOMLJANOVIĆ

Hrvatska tenisačica koja se preselila u Australiju pozirala za Vogue: ‘Ne mogu vjerovati‘

Zagrepčanka koja se 2014. odselila u Australiju i počela nastupati pod njihovom zastavom pojavila se u australskom izdanju modnog časopisa u pet različitih stylinga.

Ajla Tomljanović, bivša hrvatska, a danas australska tenisačica, pohvalila se velikim uspjehom koji je ovoga puta postigla izvan teniskog terena. Naime, rođena Zagrepčanka pojavila se u australskom izdanju modnog časopisa Vogue, a na društvenim je mrežama podijelila pet fotografija na kojima pozira u različitim stylinzima.

"Wow, još uvijek ne mogu vjerovati da smo ovo stvarno napravili. Sjećam se kako sam snimajući ovo pomislila da ću povjerovati kad vidim. Osjećam se nevjerojatno zahvalno", napisala je Tomljanović uz fotografije.

Čini se kako Tomljanović, koja se 2014. godine iz Hrvatske preselila u Australiju, postaje sve prepoznatljivija i van teniskih krugova. Pojavila se u Netflixom dokumentarcu Break Point i otvoreno progovorila o odnosu s bivšim dečkom, vrhunskim tenisačem Matteom Berrettinijem. Njihova veza jedna od središnjih točaka serijala, a Ajla je za Herald Sun izjavila da nimalo ne žali što je podijelila detalje svog ljubavnog života s javnošću.

"Mislim da dio te epizode ljudima pokazuje kako izgleda kad dvoje sportaša hodaju, kao i borbe koje dolaze s tim", izjavila je.

Linker
13. travanj 2024 23:03