Katie Holmes

 THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA
Pokazala liniju

Hrabro gradsko izdanje: Katie Holmes šetala ulicama New Yorka u sportskom grudnjaku i trenirci

Oskudno odjevena glumica istaknula je vitku figuru i čvrste trbušne mišiće, a iako je bila u sportskom outfitu, nakit nije ostavila kod kuće.

Oskudno odjevena glumica istaknula je vitku figuru i čvrste trbušne mišiće, a iako je bila u sportskom outfitu, nakit nije ostavila kod kuće.

Glumica Katie Holmes potrudila se oskudno odjenuti kako bi istaknula vitku figuru i čvrste trbušne mišiće tijekom popodnevne šetnje ulicama New Yorka – iznad udobnih zelenih hlača trenirke nosila je samo nevelik crni sportski grudnjak, kosu je povezala u konjski rep, a oči je sakrila iza sunčanih naočala. Obula je tenisice, ali sportsko izdanje nije značilo da se odrekla nakita; oko vrata je objesila više lančića s privjescima, a s njima je uskladila veće naušnice.

Vitka 44-godišnjakinja proslavila se tinejdžerskom serijom „Dawson‘s Creek” još na prijelazu stoljeća, a imidž djevojke iz susjedstva učvrstila je ulogama u filmovima kao što su „Predsjednikova kći” ili „Raspjevani detektiv”. Glumila je i u hvaljenom hitu „Batman: Početak”, ali nije željela u idućem nastavku reprizirati ulogu Rachel Dawes, žene u koju se zagledao Bruce Wayne (glumio ga je Christian Bale).

image

Katie Holmes u šetnji ulicama New Yorka

THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

Godinama je Katie više pažnje javnosti privlačila vezom i brakom s glumcem Tomom Cruiseom nego ulogama, još od njegovog suludog skakanja po Oprinom kauču 2005., pa sve do razvoda 2012. nakon kojeg čudnjikavi otac, kažu izvori, nije nijednom vidio njihovu kćer Suri koja sada ima 17 godina. Katie je u posljednje vrijeme u javnosti najčešće i snimana u kćerinom društvu, a ljubavni život nastoji držati podalje od medija.

Otprilike godinu dana nakon razvoda počeli su je povezivati s glumcem Jamiejem Foxxom, no javnost o vezi nije puno saznala, jer ni jedno ni drugo nisu bili razgovorljivi na tu temu. Nakon šest godina, kažu upućeni, Katie je inicirala prekid. Poznata je i njezina veza s Emiliom Vitolom Jr., kuharom iz New Yorka, koja nije potrajala ni godinu dana te je glumica u zadnje vrijeme, čini se, slobodna. Poslovno ne miruje, pa iako je možda ne viđamo u filmskih hitovima, osim što glumi, Katie se posljednjih godina bavi i produkcijom i režijom. Njezin posljednji projekt u kojem je obavila sva tri spomenuta posla filmska je drama "Rare Objects" iz ove godine.

Linker
26. travanj 2024 04:37