Rado nam se vraća

Holivudski glumac Jesse Eisenberg ljetuje u Šibeniku: ‘Grad vam je prekrasan, uživamo ovdje‘

Glumac Jesse Eisenberg u Šibeniku odmara sa suprugom Annom Strout i djecom. Prepoznao ga je novinar Slobodne Dalmacije kada mu je Jesse prišao da ga pita gdje se nalazi glavni gradski trg.

Hrvatska je postala sve popularnija destinacija za ljetovanje među poznatim osobama. Našu zemlju biraju zbog njezine bogate povijesti, netaknute prirode, predivnih obalnih gradova, ali i veće privatnosti u kojoj uživaju kod nas. Hrvatska tako svake godine privlači brojne poznate glumce, pjevače, sportaše i druge javne ličnosti. Podsljednja u nizu slavnih osoba koja je odabrala Hrvatsku za ljetovanje je glumac Jesse Eisenberg, koji se trenutno sa suprugom Annom Strout i djecom nalazi u Šibeniku.

U trapericama, t-shirt majici i sa šiltericom na glavi, Jesse Eisenberg izgleda poput svakog drugog turista. Možda bi njegov boravak prošao nepažen da slučajno nije naišao na novinara Slobodne Dalmacije, Tonija Veljaču.

image
PROFIMEDIA

Dok su mu djeca bezbrižno trčkarala po trgu ispred zgrade Županije, Eisenberg je pristojno prišao našem novinaru da ga pita gdje se nalazi glavni gradski trg. Kada je shvatio s kim razgovara, iskoristio je priliku da mu postavi par pitanja. "Grad vam je prekrasan, uživamo ovdje", kratko je kazao Eisenberg. Nažalost, nije otkrio koliko će se zadržati u Lijepoj Našoj te radi li na nekom novom projektu. Iako je bio u žurbi, odvojio je koju minutu za fotografiranje.

image
PROFIMEDIA

Ovo nije prvi put da se slavni holivudski glumac nalazi u Hrvatskoj. Obožavatelji su ga snimili u Zagrebu 2018. godine, a zbog uloge mladog novinara u humorističnoj drami “Lov u Bosni”, s Richardom Gereom i Terenceom Howardom, Eisenberg je i jesen 2007. proveo u Zagrebu koji ga je oduševio na prvu. "Zagreb je nevjerojatan grad. Uživao sam razgledavajući stare dijelove grada, a navečer sam izlazio u klubove. Oduševilo me i to što je blizu Austrije i Italije, pa sam za vikende odlazio u Veneciju, Milano, Ljubljanu, Graz, Split... ", rekao je te iste godine za Gloriju.

Inače, Eisenberg je poznat po filmovima "Društvena mreža", "Zombieland" i "Majstori iluzije". Posljednjih godina prihvača sve manje uloga i pomnije bira u kojim projektima će sudjelovati. Zadnje što je snimao je film "Manodrome".

Linker
20. travanj 2024 19:08