Chloë Sevigny

 LUCA CARLINO/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK
Chloë Sevigny

Holivudska glumica progovorila o majčinstvu i 3-godišnjem sinu kojeg je dobila sa Zagrepčaninom

Holivudska zvijezda Chloë Sevigny i direktor njujorške umjetničke galerije Karma Art Siniša Mačković 9. ožujka će proslaviti četvrtu godišnjicu braka, a sina Vanju dobili su 2. svibnja 2020.

Holivudska zvijezda Chloë Sevigny i direktor njujorške umjetničke galerije Karma Art Siniša Mačković 9. ožujka će proslaviti četvrtu godišnjicu braka, a sina Vanju dobili su 2. svibnja 2020.

Uoči premijere televizijskog serijala "Feud: Capote Vs. The Swans", koja je zakazana 31. siječnja na kanalu FX on Hulu, 49-godišnja američka glumica Chloë Sevigny dala je intervju u kojem je osim o ulozi progovorila i odgoju trogodišnjeg sina Vanje, kojeg podiže u braku s 41-godišnjim njujorškim galeristom Sinišom Mačkovićem, rođenim Zagrepčaninom. Producenti serijala u njemu su okupili glumačku ekipu snova koju predvode Tom Hollander, Calista Flockhart, Chloë Sevigny, Diane Lane, Molly Ringwald, Naomi Watts i Demi Moore, a govori o nemilosrdnom obračunu pripadnika njujorškog jet-seta s američkim piscem koji je u svom romanu opisao njihove skandale.

image

Ekipa serijala "Feud Capote VS. The Swans": Diane Lane, Chloe Sevigny, Naomi Watts, Tom Hollander, Molly Ringwald, Demi Moore i Calista Flockhart

-/INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA

Chloë Sevigny u njemu igra glumicu i modnu ikonu C. Z. Guest, a za časopis People je otkrila kako se snalazi s izazovima majčinstva. "Vanja je predivno i prepametno dijete. Njegov mozak radi sto na sat, vokabular mu je izniman, neusporediv s njegovim vršnjacima, znatiželjan je i intuitivan, a njegov svijet mašte je nevjerojatno bogat. Svaki trenutak proveden s njim za mene je radost, ali je i veliki napor. Svako zadovoljstvo nosi i svoju muku, a ja s Vanjom moram biti apsolutno posvećena njegovim potrebama i željama, pa sve svoje druge obaveze stavljam na čekanje", izjavila je Sevigny.

image

Chloe Sevigny sa sinom Vanjom

SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Holivudska zvijezda Chloë Sevigny i direktor njujorške umjetničke galerije Karma Art Siniša Mačković 9. ožujka će proslaviti četvrtu godišnjicu braka, a sina Vanju dobili su 2. svibnja 2020. Vjenčali u njujorškoj gradskoj vijećnici, a crkveno vjenčanje i svadbeno slavlje za članove obitelj i prijatelje organizirali su iste godine u Chloëinom rodnom gradu Darienu.

Nakon crkvenog obreda mladenci su uskočili u vintage Mercedes s natpisom "Upravo vjenčani" te se odvezli u povijesno zdanje Waveny House u New Canaanu gdje je održana svadba, a afterparty je održan u klubu Paul’s Casablanca, čiji je vlasnik Chloëin stariji brat Paul.

image

Chloë Sevigny i Siniša Mačković

JOSIAHW/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
Linker
26. travanj 2024 10:52