Nova stranica

Hoće li Magazin uskoro tražiti novu pjevačicu? Andrea Šušnjara najavila mogući odlazak iz grupe

‘Dolazi vrijeme da istražim i druga polja u životu. Glazbom se namjeravam baviti do kraja života, odnosno, dokle me zdravlje bude služilo i dok budem mogla. Odradit ćemo sve obveze koje imamo zakazane do kraja godine, a onda ćemo ponovo popričati‘, rekla je pjevačica.

Radno mjesto pjevačice Magazina moglo bi uskoro biti upražnjeno – Andrea Šušnjara, pjevačica grupe koja postoji već 44 godine, najavila je kako razmišlja o nekoj novoj stranici u životu te da je vrijeme da se okrene sama sebi. Andrea pjeva u Magazinu trinaest godina, što znači da je i najdugovječniji glavni vokal grupe koja stalno niže hitove i ima gust koncertni raspored.

Mogući Andrejin odlazak neće biti nagao i nepromišljen. „Neće to biti baš sad, ali mislim da će se dogoditi. Kada – saznat ćete na vrijeme. Cijeli svoj život podredila sam Magazinu, nisam se uspjela baviti dodatnim poslovima, sve je samo Magazin, Magazin”, rekla je za In magazin Nove TV. Ipak, nije rezolutno najavila solo karijeru.

image

Andrea planira istražiti i druga polja u životu

JOŠKO ŠUPIĆ/CROPIX

„Dolazi vrijeme da istražim što ima i na drugim poljima u životu. Glazbom se namjeravam baviti do kraja života, odnosno, dok me zdravlje bude služilo i dok budem mogla. Odradit ćemo sve obveze koje imamo zakazane do kraja godine, a od sljedeće godine ćemo ponovo popričati”, otkrila je okvirne planove Andrea.

Kada trenutak odlaska dođe ipak joj neće biti lako, a eventualnu nasljednicu dočekat će s dobrodošlicom „Nemam tih ljubomornih trenutaka. Rado ću pomoći osobi koja dođe na moje mjesto, savjetom i svime što treba”, rekla je 36-godišnja pjevačica pred kojom je dugo koncertno ljeto.

image

Andreju čeka dugo koncertno ljeto

ANĐELA ŠĆEPANOVĆ/CROPIX

„Više ne znam kada idem leći, gdje idem leći, ni gdje se budim. Moram provjeriti na rasporedu u kojem sam gradu – aha, tu sam. Ljeto je tek počelo, a toliko sam koncerata odradila da se osjećam kao da je pri kraju. Nadam se da će mi ovo malo glasa što je ostalo izdržati cijelu turneju”, rekla je nakon koncerta grupe u Omišu na kojem su zagrijali publiku hitovima kao što su „Ako poludim”, „Maslačak”, „Žena, a ne broj” i drugima. Dok ima tako gust raspored neće imati vremena, kaže, baš ni za ljubav, ni za kupanje i opuštanje, ali nada se da će krajem rujna uspjeti negdje „pobjeći”.

Linker
21. travanj 2024 16:56