zategnuti odnosi

Hladni rat na vrhuncu: Otkriveno što je Victoria izvela na vjenčanju sina s bogatašicom

Sve je počelo zbog vjenčanice i ukradene pjesme na svadbi, nastavlja se ignoriranjem za Tjedan mode, a kraj natezanja za prevlast u Brooklynovom srcu još se ne nazire.

Ledena komunikacija između dvije najvažnije žene u životu Brooklyna Beckhama, supruge Nicole i majke Victorije, prijeti eskalacijom. Snahin modni ukus i uvredljiva odluka da umjesto vjenčanice s Victorijinim potpisom nosi kreaciju s potpisom modne kuće Valentino, više nije biti akutan sukob. Dvije primadone započele su hladni rat.

Doduše, Brooklynova supruga pokušala je izgladiti problem u nedavnom razgovoru za Variety ali možda bi ispalo bolje da je šutjela. Izjavila je kako je, eto, imala najiskreniju namjeru angažirati Victoriju, ali se u posljednji tren pokazalo da njezin atelier "to ne bi mogao izvesti". Bijesna svekrva uskratila je snahi pozivnicu za reviju svoje dizajnerske kuće na Tjednu mode.

Zacijelo joj želi poručiti neka je u prvi red do modne piste pozove Valentino. Pozivnicu nije dobio ni Brooklyn: Victorija je od njega očekivala zauzeti čvršći stav i veću podršku, no mladić se povukao. Osjeća se rastrgano, trudi se ostati u pozadini i pričekati da se strasti smire.

Majčinu odmazdu nije trebalo dugo čekati: odbila mu je platiti pravne troškove vezane za izdavanje američke boravišne dozvole. Time mu zacijelo želi poručiti da se naplaćala njegovih računa, vrijeme je da se počne uzdržavati sam. Trošak su na kraju podmirili Peltzovi, no nisu oduševljeni što im se zet još uvijek ‘traži‘. Sada se oduševio kuhanjem, kao što je prije braka bio zanesen modelingom i fotografiranjem. Ukratko, nema stalni posao i neovisan izvor prihoda što radišnom Nicolinom ocu, financijašu i milijarderu Nelsonu Peltzu, ide na živce. Kao kap preko čaše obitelj Peltz navodi Victorijin ‘bezobrazni ‘ potez na vjenčanju.

"Ukrala im je prvi ples na svadbi!. Prije nego li je Marc Anthony, koji je zabavljao uzvanike, zapjevao pjesmu "You Sang To Me" pozvao je na plesni podij mamu i sina, a trebao je mladence. Pjevač je jako dobar s Victorijom i vjerojatno su se tako dogovorili", rekao je dobro obaviješten izvor za Daily Mail.

Nakon toga Nicola više ne želi ni čuti za svekrvu, a Victoriji to nije teško palo. Sada obje dame ‘oštre kandže’. Bit će zanimljivo vidjeti kako će se hladni rat primadona rasplesti.

Linker
25. travanj 2024 08:31