Stabilno je

Hitno podvrgnut operaciji: Glumac nakon nesreće s ralicom i dalje na intenzivnoj

Zvijezda Marvelovih filmova na Novu godinu je htio očistiti snijeg na svom imanju, no dogodila se strašna nezgoda.

Glumac Jeremy Renner podvrgnut je operaciji nakon nesreće s ralicom za snijeg. Zvijezda Marvelovih filmova zadobila je teške ozljede na njegovom imanju u Renu u državi Nevadi. Nesreća se dogodila na samu Novu godinu, a glumac je operiran u ponedjeljak.

"Možemo potvrditi da je Jeremy pretrpio ozljedu prsa kao i ortopedske ozljede, a podvrgnut je operaciji 2. siječnja 2023. Nakon operacije zbrinut je na odjelu intenzivne skrbi u kritičnom, ali stabilnom je stanju", kazali su Rennerovi predstavnici za People.

"Jeremyjeva obitelj htjela bi izraziti zahvalnost nevjerojatnim liječnicima i sestrama koji se brinu za njega, službi Truckee Meadows Fire and Rescue, šerifu okruga Washoe, gradonačelnici Reno Cityja Hillary Schieve te obiteljima Carano i Murdock. U sve to iznimno su oduševljeni te cijene ljubav i potporu koja dolazi od njegovih obožavatelja", stoji još u izjavi.

image

Jeremy Renner zbrinut je u bolnici

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

O cijelom incidentu oglasile su se i lokalne vlasti, u službenoj izjavi opisali su kako je 51-godišnji glumac prebačen u bolnicu.

"Oko otprilike devet sati 1. siječnja 2023., ured šerifa okruga Washoe reagirao je na traumatsku ozljedu na području Mt. Rose Highway u Renu, Nevada. Po dolasku, zamjenici u koordinaciji s Truckee Meadows Fire Protection District i REMSA Health dogovorili su medicinski transport gospodina Jeremyja Rennera zračnim putem do lokalne bolnice", piše u službenoj izjavi šerifovog ureda.

Kako prenose strani mediji, raliga je glumcu prešla preko noge, a zbog teških ozljeda izgubio je puno krvi.

Linker
23. travanj 2024 04:24