Roditeljske muke

Hilary Duff iznenadila bolest 16-mjesečne kćeri: ‘Nikad to nisam vidjela. Grozno je‘

Mlađa kćer zvijezde serije ‘Kako sam srela vašeg oca‘ dobila je čestu dječju bolest, a ona se osjeća užasno jer mora na snimanje.

Majčinstvo je zahtjevna, cjeloživotna uloga, u što se uvjerila Hilary Duff, zvijezda serije "Kako sam srela vašeg oca". Nedavno se požalila fanovima da je njezina mlađa, 16-mjesečna kćer Mae, dobila bolest ruku, nogu i usta. Zabrinuta je jer problem nije bezazlen.

"Znam da odrađujem dobar posao za svoju obitelj, ali ipak, sada sjedim i sažalijevam se. Moje dvoje starije djece nikada to nije imalo. Nikad nisam to vidjela. Izgleda grozno", objavila je na Instagramu.

image
AGEM/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Da stvar bude gora, zbog snimanja serije je cijeli dan zauzeta pa se za malenu brine njezin otac, američki kantautor Matthew Koma.

"Ovakva situacija poznata je svim zaposlenim roditeljima koji moraju ostaviti djecu i kad se ona ne osjećaju dobro. Sve u vama se protivi tome", objavila je.

Svjesna je da će sve biti u redu jer njezin drugi suprug, za kojeg se udala potkraj 2019. (godinu nakon što su dobili stariju kćer Banks Violet), ima sve pod kontrolom.

Suprug joj pomaže i odgoju 10 -godišnjeg sina Luce Cruza kojeg je dobila u prvom braku s hokejašem Mikeom Comriejem i često ističe da je jako dobar otac. Pa ipak, muči ju osjećaj da je iznevjerila svoje dijete, koliko god bio nerealan.

Početkom godine, glumica je u jednom intervjuu rekla joj je najvažnija misija u životu biti dobar roditelj. U nenadanoj situaciji kao što je ova, osjeća da djeci ne može dati dovoljno sebe, pogotovo kad zna da ju trebaju, a ona ne može biti s njima.

Linker
19. travanj 2024 17:34