Harry Styles

poduzetan pjevač

Harry Styles je odlučio proširiti ponudu svog lifestyle brenda, no to nije najbolje sjelo svima

Izrađene su od sojinog voska, mirišu poput njegovih parfema ali i nisu baš povoljne, što je navelo dio njegovih fanova naveo na negodovanje.

Izrađene su od sojinog voska, mirišu poput njegovih parfema ali i nisu baš povoljne, što je navelo dio njegovih fanova naveo na negodovanje.

Poslije uspješnog započetog businessa s beauty i lifestyle brendom Pleasing, britanska pop zvijezda Harry Styles proširio je posao. Lansirao je liniju lakova za nokte, hidratantne kreme, serume, nastavio s modnim asortimanom, ima liniju senzualnih parfema, a sada je mirise "Closeness", "Rivulets" te "Bright and Hot", pretočio u svijeće. Dostupne su u spomenute tri različite opcije, posebne po tome što i bojom, a ne samo mirisom slijede original u bočici. Izrađene su u veganskoj varijanti, od sojinog voska. Kutijice svijeća su, pak, napravljene od recikliranog papira i pobojane posebnom tintom na bazi soje i vode, piše Daily Mail.

image

Harry Styles već neko vrijeme ima svoj brend mirisa

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

Novi asortiman Stylesa već se počeo prodavati u robnim kućama Selfridges u Velikoj Britaniji, kao i u trgovinama u New Yorku i Los Angelesu, no glumca i pjevača su umjesto pohvala zbog širenja businessa, većinom su zasule kritike. Obožavateljima smeta cijena svijeća od 90 eura dok su parfemi oko 150 eura. Smatraju da su parfemi ipak vrijedniji i duže traju.

"Čovječe, zar se povlačiš iz glazbe?!" "Volim Harryja Stylesa, ali moj stav je da taj da Pleasing uopće nije dobro osmišljen ili izveden brend i čini se kao da ga zanima samo kako zgrabiti novac", "Harry Styles, dušo, volim te, ali neću platiti toliko za svijeću", samo su neki od komentara.

Otkako je 2021. godine pokrenuo svoj lifestyle brend, parfemi su se pokazali kao unosna investicija jer se danas Harryjevo bogatstvo procjenjuje na 111 milijuna eura. I dok jedni smatraju kako je Harry mogao prilagoditi cijene svijeća kako bi ih si više fanova moglo priuštiti, drugi smatraju kako Harry i njegov tim itekako znaju što rade.


Linker
28. travanj 2024 18:58