DRUŽENJE U SPLITU

Hana Huljić je s majkom Vjekoslavom uživala u rijetkom večernjem izlasku bez kćeri Albe

Supruga Petra Graše podržala je svoj omiljeni modni brend Arileo na rođendanskoj reviji u Dioklecijanovim podrumima u Splitu.

U petak je splitski modni brend Arileo, iza kojeg stoji bračni par Marija i Jurica Pirić, proslavio 20. rođendan uz veliku modnu reviju u u Dioklecijanovim podrumima. Dizajnere su povodom jubilarne obljetnice podržala brojna poznata imena sa splitske scene, a među njima i dugogodišnje prijateljice te klijentice Pirićevih, Hana Huljić Grašo i njezina majka Vjekoslava Huljić.

image

Hana Huljić Grašo, Vjekoslava Huljić i Jurica Pirić

BOZIDAR VUKICEVIC CROPIX

Otkako je u srpnju prošle godine sa suprugom Petrom Grašom dobila kći Albu, samozatajnu glazbenicu Hanu rijetko viđamo u javnosti, no čini se kako je sinoć odlučila uzeti kratki predah od majčinskih obveza. Uoči revije spremno je pozirala uz majku i Juricu Pirića, odjevena u prozračni čipkasti top i široke crne palazzo hlače, a styling je upotpunila kožnim čizmama i pripadajućom crnom torbom.

image

Na modnoj reviji brenda Arileo

BOZIDAR VUKICEVIC CROPIX

Vjekoslava se odlučila za upečatljivu crvenu pelerinu u kombinaciji s bijelom dolčevitom i hlačama ravnog kroja, a koliko je uživala u druženju s kćeri potvrđivao je široki osmijeh koji joj nije silazio s lica. Hana i Vjekoslava reviju su pratile iz prvog reda u društvu poznatih imena poput Ane Čagalj, Vesne Dragojević, Lucije Zaninović, Marijane Puljak te Ane Gruice Uglešić.

image

Marija i Jurica Pirić

BOZIDAR VUKICEVIC CROPIX

Podsjećamo, modni dvojac Arileo zaslužan je za sve najvažnije haljine u Haninom ormaru. Pirići su dizajnirali njezinu maturalnu haljinu i vjenčanicu, kao i kreaciju koju je nosila na proslavi krštenja malene Albe.

image

Vjekoslava i Hana na proslavi Albinog krštenja

JOSKO SUPIC CROPIX

"Huljići su mi zaista jedna od dražih obitelji, jednostavni su i ne kompliciraju. Već znam i Hanin i Vjekoslavin stil, sve je išlo prirodno i prepustile su nam se, bile su samo na jednoj probi. Vjekoslava je nosila haljinu od plavog baršuna, vrlo trendi, s prorezom i pojačanim ramenima. Hanina haljina bila je u duhu 50-ih, od brokata, to su stilovi koji im stoje, bez puno filozofije", ispričao nam je Jurica nakon proslave Albinog krštenja u veljači.

Linker
02. travanj 2024 12:59