BILJANA BLIVAJS/CROPIX
Pljušte komplimenti

Hana Huljić Grašo objavila prvu fotografiju sa suprugom Petrom i kćeri: "Predivna obitelj"

Samozatajna pjevačica rijetko objavljuje fotografije na društvenim mrežama. Ovog puta odlučila je napraviti iznimku i svojim je potezom oduševila pratitelje.

Samozatajna pjevačica rijetko objavljuje fotografije na društvenim mrežama. Ovog puta odlučila je napraviti iznimku i svojim je potezom oduševila pratitelje.

Splitska pjevačica Hana Huljić Grašo, kći Vjekoslave i Tončija Huljića, na društvenim mrežama rijetko objavljuje fotografije iz privatnog života, a vrlo je oprezna i kada je u pitanju privatnost njezine jednoipolgodišnje kćeri Albe. Poštujući privatnost svoje kćeri 33-godišnja glazbenica odlučila je s obožavateljima podijeliti prvu obiteljsku fotografiju na kojoj pozira sa suprugom Petrom Grašom i njihovom mezimicom dok zajedno uživaju u večernjoj šetnji.

Obožavatelji su oduševljeni Haninom objavom, a bračnom su paru u komentarima uputili brojne komplimente. "Kako vas je lijepo vidjeti, prelijepa slatka obitelj. A ta mala slatka ljepota u sredini još više uljepšava sklad i ljubav", "Predivni", "Ma divni ste vi veliki, ali ta vaša mala je čudo", samo su neki od komentara obožavatelja.

Podsjetimo, 47-godišnji pjevač i 33-godišnja pjevačica vjenčali su se 19. veljače 2022. godine u Splitu, a kći Alba na svijet je došla 17. srpnja 2022. godine. U velikom intervjuu za Gloriju, Hana je progovorila iskreno o kćeri i suprugu, a komentirala je koliko ju je majčinstvo promijenilo. "Puno sam hrabrija nego što sam mislila da jesam, opreznija, ispunjenija, sretnija", istaknula je.

image

U intervjuu za Gloriju progovorila je o majčinstvu

BILJANA BLIVAJS/CROPIX

Na pitanje kako Alba reagira kad joj pjevaju odgovorila je: "Čim otvori oči kreće pjevati zbog čega ju mi zovemo ‘pjevajuća beba‘. Nekad čak pjevuši u snu i to mi je zaista fascinantno, kao i to da pjeva u tonalitetu već od svog osmog mjeseca."

image

Alba je na svijet stigla u srpnju 2022. godine

TOM DUBRAVEC/CROPIX

Što se tiče osobina koje je kćerkica naslijedila Huljić Grašo rekla je da Alba ima pozitivnu energiju na oca Petra, a da je mali zafrkant na njih oboje. "Ima i tog nekog dalmatinskog prkosa. Jedna smo velika i šarolika obitelj i svako malo vidim nekoga od nas u njoj", kazala je.

image

Hana i Petar vjenčali su se 19. veljače 2022. godine

TOM DUBRAVEC/CROPIX

Otkrila je tom prilikom i da je Petar suprug, ali i otac za poželjeti. "Sve mu prepuštam, on je mirniji, staloženiji i opušteniji od mene, sve mu ide od ruke. Samo njemu Alba odmah zaspe na prsima. Suprug je i otac kakvog želiš svima", istaknula je glazbenica.

Linker
26. travanj 2024 00:09