Skočila joj zarada

Hailey Bieber na Forbesovoj je listi najutjecajnijih ljudi do 30 godina, ali ne zbog modelinga

Razlog je njezina uspješna i unosna preparativna kozmetička linija Rhode Skin s peptidima koju je odvažno osnovala usred pandemije.

Manekenka i influencerica Hailey Bieber ovu godinu dugo će pamtiti zbog nevjerojatnog poslovnog iskoraka koji ju je odveo u probrano društvo. Uvrštena je na prestižnu Forbesovu listu 30 ispod 30, a krasi i naslovnicu tog uglednog magazina. Razlog zbog kojeg su joj odali priznanje kao vrlo uspješnoj i imućnoj američkoj poduzetnici, njezin je kozmetički brend Rhode Skin.

Naime, supruga pop zvijezde Justina Biebera osnovala ga je usred pandemije, 2020., no zbog svima znanih razloga lansirala ga je tek ove godine. Koliko je to bio unosan potez, daje naslutiti procjena njenog bogatstva za ovu godinu, 20 do 25 milijuna dolara. Pa ipak, zarada nije najvažniji motiv zbog kojeg se upustila u business, kaže.

"Najdraži dio cijelog ovog procesa je kreativni dio posla. Napokon sam se time pozabavila. Dugo sam posuđivala svoje ime i lice tuđim kreativnim procesima, a sada je vrijeme da to napravim za sebe. Sviđa mi se biti glavna u vlastitoj poslovnoj priči," izjavila je 26-godišnjakinja za Forbes.

Posebna je po tome što je u lipnju ove godine lansirala liniju preparativne kozmetike s tri proizvoda za njegu lica koji sadrže peptide, sve veći hit jer zaglađuju bore, povećavaju elastičnost kože i potiču proizvodnju kolagena. Pritom koštaju manje od 30 dolara, pa ne čudi lista čekanja od navodno 700.000 korisnika koji su se uvjerili u djelotvornost brenda Rhode Skin, kako navodi Forbes.

Tvrtki Hailey Bieber predviđaju osmeroznamenkasti rast, što znači da je pogodila nišu, stoga joj iskusni igrači u kozmetičkoj branši skidaju kapu.

Linker
19. travanj 2024 17:53