Traume iz prošlosti

Hailey Bieber iskreno o osnivanju obitelj: ‘Želim djecu, ali se bojim‘

Hailey Bieber progovorila je o tome zašto ona i suprug Justin Bieber nisu proširili svoju obitelj i priznaje da ‘stalno plače‘ zbog toga.

U 2018., tada 21-godišnja Hailey Baldwin udala se za 24-godišnjeg Justina Biebera samo mjesec dana nakon što su odlučili svojoj ljubavi dati još jednu šansu. Medijske stupce punile su priče o shrvanoj Seleni Gomez, a obožavatelji su osuđivali Justina smatrajući da je prebrzo stupio u braku s obzirom na to da je netom prije bio u vezi sa Selenom. Pet godina kasnije, njegova supruga Hailey smatra da im javnost još uvijek nije oprostila, a nju posebno zbog spomenute situacije osuđuju. Manekenka je rekla da je to čak utjecalo i na njezina razmišljanja o tome da jednog dana postane majka.

image

Justin i Hailey Bieber

PROFIMEDIA

Strahove je dodatno probudilo nedavno rivalstvo između Selene i Hailey na društvenoj mreži TikTok koju su posebice poticali njihovi fanovi, a obje dame su u jednom trenutku molile da se tome stane na kraj. Hailey nedavno nemile online događaje pripisuje kao glavne krivce straha od osnivanja obitelji.

image

Justin i Hailey Bieber

PROFIMEDIA

"Doslovno cijelo vrijeme plačem zbog ovoga!", rekla je vlasnica kozmetičkog brenda za The Sunday Times Style kada su je upitali o njezinim planovima za budućnost i djeci. "Jako želim djecu, ali se bojim. Dovoljno je što ljudi govore stvari o mom mužu ili prijateljima. Ne mogu zamisliti da se moram suočiti s ljudima koji govore stvari o mom djetetu", kaže ona. "Jedino što možemo je odgojiti ih najbolje što znamo. Bitno je samo da se osjećaju voljeno i sigurno."

Linker
11. travanj 2024 23:50