JOHN SALANGSANG/SHUTTERSTOCK
SVI GA HVALE

Hablas español? Affleck oduševio obožavatelje poznavanjem španjolskog, ‘zaradio‘ novi nadimak

Glumac i redatelj je pokupio nepodijeljene simpatije publike i pratitelja na društvenim mrežama koji hvale njegov španjolski.

Glumac i redatelj je pokupio nepodijeljene simpatije publike i pratitelja na društvenim mrežama koji hvale njegov španjolski.

Glumac i redatelj Ben Affleck otkrio je publici još jedan talent i u intervjuu za španjolsku radijsku mrežu La Cadena SER govorio na odličnom španjolskom jeziku. Pokupio je simpatije publike i pratitelja na društvenim mrežama koji su mu od milja dali nadimak Benito, objavio je Hello.

Affleck se u intervjuu raspričao o svom novom redateljskom djelu, filmu "Air", objašnjavajući zašto ne bi snimao taj film bez dopuštenja Michaela Jordana, iako Jordana u filmu tako reći i nema. "Nema tog glumca na cijelom svijetu za kojeg bi publika povjeravala da je Michael Jordan", objasnio je na španjolskom. Obožavatelji su bili prilično fascinirani Benovim baratanjem španjolskim jezikom koji ipak nije naučio od supruge Jennifer Lopez, iako bi se to možda moglo pomisliti. No, obožavateljima je drago što bračni par ima još nešto što ih povezuje i što međusobno mogu razgovarati na dva jezika.

image
JOHN SALANGSANG/SHUTTERSTOCK

U showu Kelly Clarkson prije tri godine Ben je objasnio da je španjolski naučio još kao tinejdžer kada je, snimajući televizijsku seriju, proveo neko vrijeme u Meksiku. Našalio se tada kako je svojoj kćeri Violet, dok joj je pomagao oko zadaće, jednom prilikom rekao:"Nije mi važno što ne mogu riješiti tvoju zadaću iz matematike, ali nećeš biti bolja u španjolskom od mene!"

J.Lo je pak govoreći za Hello! prije nekoliko godina izjavila: "Španjolski je moj prvi jezik i uvijek će biti dio mene. Uvijek je i bio i smatram da je važno ostati povezan s vlastitim korijenima, znati odakle dolaziš i biti ponosan na to što jesi i na svoje porijeklo".

Linker
26. travanj 2024 02:14