CLINT SPAULDING/SHUTTERSTOCK CLINT SPAULDING/SHUTTERSTOCK
uvijek iznenadi

Gwyneth Paltrow rekreirala kultne lookove: U više od 20 godina nije se nimalo promijenila

Glumica i poduzetnica nedavno je snimila božićnu reklamu za svoj brend Goop zbog koje je ‘nakratko‘ putovala kroz vrijeme i ponovno odjenula i neke kultne odjevne kombinacije.

Glumica i poduzetnica nedavno je snimila božićnu reklamu za svoj brend Goop zbog koje je ‘nakratko‘ putovala kroz vrijeme i ponovno odjenula i neke kultne odjevne kombinacije.

Gwyneth Paltrow, 90-ih godina prošlog stoljeća bila je na vrhuncu glumačke karijere, a nosila je i titulu ikone stila. Bilo je to vrijeme dok je ljubovala s Bradom Pittom, a mnogi su tvrdili kako su upravo oni najstylish par Hollywooda. Čini se kako je svoju titulu odlučila iskoristiti u marketinške svrhe. Slavna vlasnica lifestyle brenda Goop snimila je božićnu reklamu za koju je rekreirala neke od omiljenih modnih lookova tijekom godina na showbizz sceni.

Odjevna kombinacija koja je najviše oduševila je ružičasta haljina brenda Ralph Lauren koju je 51-godišnja glumica zadržala s dodjele Oscara 1999. godine kada je osvojila nagradu za najbolju glumicu u filmu "Zaljubljeni Shakespeare".

image

Na dodjeli Oscara 1999. godine u rozoj Ralph Lauren haljini.

SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Osim haljine koju je zadržala, Gwyneth je godinama poslije ispričala i zanimljiv detalj. "Tada sam posudila naušnice i ogrlicu s potpisom Harryja Winstona, a kada sam osvojila Oscara, otac me iznenadio te kupio i poklonio mi taj nakit", pohvalila se Gwyneth koja očito i danas bez ikakvog problema stane u kultnu haljinu.

image

S Bradom Pittom je bila u vezi tijekom 90-ih.

BEI/SHUTTERSTOCK BEI/SHUTTERSTOCK

Dok je gradila karijeru 90-ih, bila je jedna od onih glumica koja se isticala minimalističkim modnim komadima. Kolegu Brada Pitta upoznala je na setu filma "Sedam" 1994., a kada su započeli romantičnu vezu postali su IT par Hollywooda. Stoga mnoge nije iznenadilo što je glumica u reklami opet uskočila u jedan od najpoznatijih lookova koje je nosila s Brad Pittom na crvenom tepihu. Riječ je o crnoj kožnoj jakni i trapericama. Pitt i Paltrow su se zaručili 1996. godine, ali i prekinuli su samo šest mjeseci nakon objave zaruka.
image

Gwyneth Paltrow u ulozi Margot Tenenbaum.

TOUCHSTONE PICTURES/ENTERTAINMENT PICTURES/PROFIMEDIA TOUCHSTONE PICTURES/ENTERTAINMENT PICTURES/PROFIMEDIA

Osim svoja dva prepoznatljiva looka prisjetila se i vjerojatno svojih omiljenih uloga. Jedna od njih je Margot Tenenbaum, lik iz filma Wesa Andersona "Obitelj čudaka". Margot je bila prepoznatljiva po kratkoj bob frizuri i uvijek je nosila krzno. Drugi lik je onaj tajnice Pepper Potts kojeg je glumila u Marvelovim hitovima "Iron Man" i "The Avengers". .

image

U ulozi Pepper Potts u filmu Iron man.

RIGHTS MANAGED/MARY EVANS PICTURE LIBRARY/PROFIMEDIA RIGHTS MANAGED/MARY EVANS PICTURE LIBRARY/PROFIMEDIA

Paltrow je osnovala lifestyle brend Goop 2008. godine. Nedavno je progovorila o tome kako su mnogi sumnjali u uspješnost njezina brenda, no ona im je dokazala suprotno. S godinama je Goop postao ozbiljan brend koji u ponudi ima sve za wellbeing- od beauty proizvode do proizvode za jačanje imuniteta i libida. Iako se često nađe na meti kritičara zbog svojih upitnih preporuka i proizvoda, danas Goop vrijedi oko 230 milijuna eura te ima ozbiljan broj obožavatelja. Najviše kontroverzi do sada izazvala je svijeća s mirisom vagine, koja se pokazala kao komercijalni hit.

Nedavno je za magazin Bustle priznala da još nije spremna prodati svoje poslovno carstvo, ali je izjavila kada se to dogodi da će se u potpunosti povući iz javnog života.

image

U reklami je odjenula razne odjevne kombinacije koje je nosila kroz bogatu karijeru.

YOUTUBE SCREENSHOOT

Iako je bila u vez s Bradom Pittom i Benom Affleckom, glumica je bila u braku s glazbenikom Chrisom Martinom. Naime, Paltrow je 2002. tri tjedna nakon smrti oca, također glumca Brucea Paltrowa, na koncertu upoznala frontmena grupe Coldplay. Par se vjenčao u prosincu 2003. godine, a dobili su dvoje djece- 19-godišnju kći Apple i 17-godišnjeg sina Mosesa. Godine 2014. Paltrow je objavila da se ona i Martin razvode, ali su ostali u dobrim odnosima kako bi zajedno odgajali djecu. Čini se da je poduzetnica ipak pronašla sreću s producentom Bradom Falchukom kojeg je upoznala na setu serije "Glee" u kojoj je imala gostujuću ulogu. Vezu su započeli 2015., zaručili se u siječnju 2018. godine, a vjenčali samo nekoliko mjeseci kasnije.

Linker
28. travanj 2024 10:48