RICK BOWMER/AFP
‘Gwynocent‘

Gwyneth Paltrow proglašena nevinom, evo što je nakon presude šapnula liječniku koji ju je tužio

Završeno je suđenje između holivudske glumice i optičara koje trajalo proteklih osam dana.

Završeno je suđenje između holivudske glumice i optičara koje trajalo proteklih osam dana.

Završeno je bizarno suđenje o kojem su proteklih nekoliko dana pisali svi mediji. Glumica Gwyneth Paltrow proglašena je nevinom i ne mora isplatiti 300 tisuća dolara odštete umirovljenom liječniku Terryju Sandersonu, koji je u početku tražio čak tri milijuna dolara. Sanderson je proglašen krivim, a glumica je od njega tražila simbolični jedan dolar.

image
RICK BOWMER AFP

Podsjetimo, liječnik je tužio holivudsku glumicu i vlasnicu brenda Goop za bijeg nakon što ga je udarila na skijalištu, nakon čega je on zaradio četiri slomljena rebra i oštećenje mozga zbog kojih se odvojio od svoje obitelji. Nesreća se dogodila 2016. godine, a glumica je tvrdila da je doktor taj koji je nju gurnuo nasilno s leđa te da je u tom trenutku mislila da je seksualno napadnuta. Sud je odlučio u njezinu korist, Terry Sanderson je ostao bez željenog novca, štoviše, mora isplatiti troškove suđenja i odvjetnika.

image
RICK BOWMER AFP

Cijela parnica proteklih osam dana bila je u fokusu javnost, a cijeli slučaj se pretvorio u pravu sapunicu koja je zbog apsurdnih detalja i činjenice da je riječ o novom celebrity suđenju postala fiksacija javnosti. Najviše se komentirao njezin odgovor na pitanje odvjetnice tužitelja je li je incident na skijalištu odvratio od uživanja u ostatku zimovanja u Deer Valleyju.

"Pa zbog toga izgubila sam polovicu dana skijanja", izjavila je Gwyneth. Na kraju, nakon što je sud donio odluku, Gwyneth se ustala sa stolca i potapšala Sandersona po ramenu te mu šapnula "Želim ti sve najbolje". On joj je odgovorio "Hvala, draga". Na kraju se i našalio, na pitanje novinara o tome što planira nakon ovog slučaja, rekao je "Možda odem u Disneyland".

Linker
26. travanj 2024 16:40