IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK
JOŠ MALO...

Gwyneth Paltrow iznenadila priznanjem: "Doslovno ću nestati, nitko me više neće vidjeti"

Na pitanje planira li se uskoro povući i prodati Goop, Gwyneth je otkrila da joj je najveća želja da se povuće iz javnosti.

Na pitanje planira li se uskoro povući i prodati Goop, Gwyneth je otkrila da joj je najveća želja da se povuće iz javnosti.

Bivša holivudska zvijezda, koja je u svojoj karijeri osvojila i prestižnog Oscara, napustila je glumačku karijeru kako bi razvila svoj lifestyle brend Goop, a sada Gwyneth Paltrow kaže da planira zauvijek pobjeći od svjetla reflektora.

U novom intervjuu za magazin Bustle, Gwyneth je priznala da je, iako još nije spremna prodati svoje poslovno carstvo, razmišljala o tome što će biti njezin sljedeći potez. "Doslovno ću nestati iz javnog života. Nitko me više neće vidjeti", poručila je napominjući kako ne misli prodati Goop još nekoliko godina. Doduše, s idejom novinarke da šokira sve i za 55. rođendan napusti Goop bila je poprilično zadovoljna.

image

Mandatory Credit: Photo by Image Press Agency/NurPhoto/Shutterstock (13499732fp)
American actress Gwyneth Paltrow wearing Carolina Herrera arrives at the Veuve Clicquot 250th Anniversary Solaire Culture Exhibition Opening held at 468 North Rodeo Drive in Beverly Hills, Los Angeles, California, United States.
Veuve Clicquot 250th Anniversary Solaire Culture Exhibition Opening, 468 North Rodeo Drive, Beverly Hills, Los Angeles, California, United States - 26 Oct 2022

IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK

Ovo nije prvi put da Paltrow govori o bijegu iz fokusa javnosti. Prije nekoliko godina priznala je kako je jedan od razloga zbog kojeg je napustila glumu bilo upravo to veliko zanimanje javnosti za nju i svakodnevni medijski napisi.

"Sjaj glume je nekako pao, jer sam stalno bila pod nemilosrdnim okom javnosti, dijete čiji je svaki prekid bio na naslovnici magazina, s 26 godina bila sam kritizirana baš za sve što sam radila, rekla, nosila...", izjavila je bivša glumica, koja doduše nije baš nestala sa scene, iako se posvetila svom lifestyle brendu, a gradi ozbiljan posao i kao influencerica.

U razgovoru je Paltrow izjavila i kako nikada nije bila motivirana novcem, već stvaranjem, suradnjama, ostvarivanjem novih ideja.

"Nikad me ne bi mogao privući brutalno bogati tip. I pazim da donosim ispravne odluke, da ne gradim vrijednost na pogrešan način", poručila je i dodala kako je uvijek radila nezavisne filmove. "Ne znam, novac nikad nije bio moj glavni motivator", izjavila je i priznala kako se ne boji dana kada više neće raditi.

"Mi žene smo programirane da stalno nešto moramo raditi. To je poput znaka časti, to je patrijarhat koji nas je naučio da moramo stalno nekako doprinositi, stalno se dokazivati. Voljela bih da iduća faza bude više rezervirana za otkrivanje, da pustim da se život odvija polako, bez da sam opterećena time da ‘ne radim dovoljno‘", poručila je 51-godišnjakinja.

Podsjetimo, Gwyneth je osnovala svoj brend Goop 2008. godine. Na početku je to bila stranica na kojoj je objavljivala recenzije i preporuke. S godinama je Goop postao ozbiljan brend koji u ponudi ima i svoje proizvode, a web je ojačala podcastom te godišnjim wellness summitom, a uskoro stiže i beuty linija good.clean.goop koja će biti dostupna na Amazonu. Danas njezin brend vrijedi oko 230 milijuna eura i ima ozbiljan kult sljedbenika i obožavatelja, iako se često nađe na meti kritičara zbog svojih upitnih preporuka i proizvoda. Najviše kontroverzi do sada izazvala je svijeća s mirisom vagine.

Linker
28. travanj 2024 07:06