Iskreno o majčinstvu

Gwyneth Paltrow: ‘Dolazak djece uništi svaku vezu‘

S pjevačicom Katy Perry iskreno je komentirala majčinstvo i izazove koje ono donosi. Ipak priznaje, djeca su njezina najveća ljubav.

Glumica Gwyneth Paltrow majka je 18-godišnje kćeri Apple i 16-godišnjeg sina Mosesa, a u posljednjem podcastu Goop u kojem je ugostila Katy Perry, govorila je o tome koliko djeca mogu utjecati na vezu. 50-godišnja glumica djecu je dobila s bivšim suprugom, frontmenom benda Coldplay, Chrisom Martinom. Kako je kazala u razgovoru s glazbenicom, veza nikada nije ista nakon što dođu djeca.

image

Gwyneth Paltrow s djecom

Fotografija: Profimedia

"Ta promjena teška je za svaku vezu, jednostavno, uništi odnos", kazala je uz smijeh i nadodala da je teško održavati odnos, s čime se složila i pjevačica koja je prije dvije godine rodila kćer Daisy Dove, sa zaručnikom Orlandom Bloomom. "Jednostavnije je kada se obje strane potrude i daju sebe u odnos i odgoj djece. Ako jedna osoba smatra da ne mora odraditi nikakav posao, tada postaje izazovno", nadodala je pjevačica.

image

Gwyneth Paltrow i Brad Falchuk

Fotografija: Profimedia

Gwyneth je također priznala da se, prije nego je rodila prvu kćer, osjećala usamljeno, a nakon što je postala majkom, taj osjećaj je potpuno nestao. Paltrow je u braku s glazbenikom bila deset godina, do razvoda koji se dogodio 2014. Drugu ljubav pronašla je u producentu Bradu Falchuku, s kojim se vjenčala 2018. godine, a koji iz prvog braka također ima dvoje djece. Gwyneth i Chris ostali su u dobrim odnosima, pa se bivši par povremeno i družio s novim partnerima - Chris Martin je svojevremeno bio u vezi s glumicom Dakotom Johnson. "Ne želim nikakvu lošu krv. S nekim si dijelio lijepe trenutke, a kada je gotovo, lijepo je da se taj odnos nastavi kao prijateljstvo", jednom prilikom je komentirala glumica i poduzetnica.

Linker
20. travanj 2024 03:45