Miljenik šeika

Grdović otkrio zašto je šeik poslao privatni avion po njega i pohvalio se kraljevskim tretmanom

Zadarski pjevač postao je veliki promicatelj domaće kulture u dalekim Emiratima, gdje je svojim pjesmama i glasom oduševio pripadnike vladajuće kaste.

Mladen Grdović imao je kraljevski tretman na svom putovanju u Ujedinjene Arapske Emirate. U tu je zemlju otišao na poziv tamošnjeg šeika, koji je po našeg pjevača poslao svoj privatni avion.

"Evo, došao sam iz Abu Dhabija. Pozvan sam preko nekih koji me dugo traže - šeik Kalif s obitelji, koji slušaju moju muziku, moje pjesme i napokon je poslije dvije godine došao do mene. Uvijek se u njegov office u najvišem neboderu na svijetu, kad on ulazi, moraju slušati moje pjesme. Najviše voli Dalmatinac sam, zna i malo teksta, pjeva ‘Dalmatinac sam, tu sam rođen ja‘", rekao je Mladen Grdović za IN Magazin.

U Abu Dhabiju je pjevao na brodu šeika iz Emirata povodom slavlja za kraj sezone Formule 1. Zadarski pjevač na svojoj "oficijalnoj stranici II" na Facebooku podijelio je i fotografije sa zadnje utrke sezone Formule 1, gledao ju je kao poseban gost, naravno.

"U Dubaiju smo spavali, sve smo imali, ništa nam nije falilo. To su krasni ljudi, fini, kulturni, security, ništa nam nije falilo, ni cijeloj mojoj grupi", kazao je Grdović.

Zadranin je tamo upoznao i bivšeg kapetana Real Madrida Michela Salgada.

image

Koncert za Novu godinu Grdović će održati u dalekim UAE

NENAD OPACAK CROPIX

"Salgado me strašno iznenadio, bio je prvi bek svijeta. I gospođa i cijela njegova obitelj je bila. Bili su i neki glumci koji meni nisu poznati, ali nisam uspio vidjeti jer sam puno pjevao, možda jedno 5, 6 puta po pola sata. Bila je vrućina, 35 stupnjeva, ali ja sam volio provirivati tko prolazi od Formule 1, znaš", pohvalio se.

A da je ljubav obostrana potvrđuje i činjenica da će baš u Abu Dhabiju odraditi i novogodišnji nastup. Također će po Mladena i cijelu grupu doći privatni avion, te će se fešta ovijati u hotelu, a ne na brodu.

Linker
22. travanj 2024 20:14