Mali nasljednik

Goli kuhar ima konkurenciju u vlastitoj obitelji: 12-godišnji Buddy osvaja svojim vještinama

Preslatki Buddy, dvanaestogodišnji sin Jamieja Olivera, objavljuje video isječke sa svojim receptima na Instagram profilu svog tate, a najveći hit su fajitas i tuna pasta.

Britanskom chefu Jamieju Oliveru ostvarila se želja da barem jedno od petero djece krene njegovim putem. Na svom Instagram profilu pohvalio se postignućem malog nasljednika, 12-godišnjeg sina Buddyja. Dječak je snimio dva videa s uputama kako pripremiti jednostavna jela: recepti preslatkog, malog kuhara za fajitas te tuna pastu, pravi su hit. Buddy bez problema barata kuhinjskim nožem i spretno reže luk i papriku, sastojke za nadjev popularnog meksičkog specijaliteta. Pritom pazi na higijenu i vješto miješa namirnice u tavi, baš kao njegov tata.

"Dijelim novi recept mog sina Buddyja. Večeras će napraviti sjajnu večeru s kojom nikada ne možete pogriješiti: Fajitas! Velik su hit u našoj kući!", podijelio je slavni chef u objavi koji se na Instagramu može pohvaliti s 9.3 milijuna pratitelja, pa dječak svoje recepte dijeli na očevom profilu. Jako je fotogeničan, "rastapa" srca dok je u kadru stoga nije isključeno da mu 24Kitchen ponudi povremenu suradnju. No, njegov otac već je dao naslutiti da je u njihovoj sedmeročlanoj obitelji škola na prvom mjestu, pa Buddy smije kuhati tek nakon što napiše zadaću.

Osim njega, Goli kuhar sa suprugom, bivšom manekenkom Juliette Norton, ima tri kćeri: Poppy (21), Daisy (13) i Petal (12), a imaju i šestogodišnjeg sina Rivera. Oni zasad ne kuhaju javno, ali nikad ne reci nikad, možda se pridruže bratu ako ništa drugo, onda za stolom.

image

Obiteljski shopping 2009. u Londonu

SHUTTERSTOCK

Slavni chef započeo je karijeru kao 23-godišnjak, a nadimak Goli kuhar dobio je zbog pojednostavljenog stila kuhanja i svima razumljivom pojašnjavanju recepata. Već se sada vidi da je nasljednik pokupio tatin šarm, o čemu svjedoče komentari pratitelja. Oduševio je i supermodel Helenu Christensen, a i ostali obožavatelji obasuli su ga pohvalama. Komentari poput "Volim ovo dijete! Dajte mu vlastiti kanal. Preslatko!" tek su dio lovorika koji je Buddy zasluženo dobio.

Linker
18. travanj 2024 14:26