GERMAIN HAZARD/DPPI/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Europska turneja

Godio im dolazak u Hrvatsku: McConaughey i Camila zaljubljeni kao prvog dana

Bračni par koji je zajedno od 2006. i dalje zrači zaljubljenošću, a na ljetnom odmoru u Europi uživaju iz dana u dan.

Bračni par koji je zajedno od 2006. i dalje zrači zaljubljenošću, a na ljetnom odmoru u Europi uživaju iz dana u dan.

Nakon što su se odmarali na našoj obali bračni par McConaughey svoju europsku turneju nastavio je po hit destinacijama. Tako su Matthew McConaughey i Camila Alves odgledali utrku Formule 1 u Francuskoj, za Grand Prix te zemlje. Ovaj 52-godišnji glumac i njegova 39-godišnja supruga i na tom su događaju izgledali zaljubljeni kao prvog dana.

Prošetali su se trkalištem F1 držeći se za ruke, a oduševili su i svojom pojavom koja je mješavina ležernosti i elegancije. Preplanuli i odmorni od kupanja i sunčanja u Hrvatskoj, a zatim i Grčkoj, Matthew i Camila bili su vidno dobre volje na Stazi Paul Ricard, sagrađenoj u Le Castelletu blizu Marseillea.

image

Matthew McConaughey i Camila Alves pogledali su utrku F1

HASAN BRATIC/AVENSIMAGES/IPA-A/PA IMAGES/PROFIMEDIA

Glumac u ležernoj plavoj košulji i svijetlim hlačama s prepoznatljivom kapicom na glavi, bio je savršeno udobno obučen za vrući nedjeljni dan na jugu Francuske. Njegova supruga odlučila se na upečatljiv komplet dugačke suknje i majice crop kroja koja ostavlja otkriven trbuh. Uzorak sunca na tamnoj pozadini multipliciran u maniri dezena iz sedamdesetih Camili odlično pristaje. Jedinstveni ‘touch‘ dala je svojom dugom i bujnom valovitom kosom koju je pustila da joj slobodno pada preko ramena.

image

Matthew i Camila još uvijek odmaraju u Europi

MARC DE MATTIA/AFP/PROFIMEDIA

Par je zajedno od 2006., u braku su od 2012. imaju troje djece koja su također bila s njima na ljetovanju u Hrvatskoj, kao i brojni poznati kolege i prijatelji. Par je u Hrvatsku stigao na brodu Serenity, a s njima je bio i Woody Harrelson. Dva glumca su topli sunčani dan u Dubrovniku iskoristili za veslanje na dasci, popularnom supu.

image

Matthew i Woody u Dubrovniku

TONCI PLAZIBAT/CROPIX
Linker
26. travanj 2024 09:08