ANTE ČIZMIĆ/ CROPIX
U intimnom krugu

Godinu dana nakon vjenčanja: Hana Huljić i Petar Grašo u tajnosti krstili kćer

Danas je prva godišnjica Petrovog i Haninog vjenčanja, ali i u petak je bio njima važan datum - točno sedam mjeseci od rođenja malene Albe i njezino krštenje.

Danas je prva godišnjica Petrovog i Haninog vjenčanja, ali i u petak je bio njima važan datum - točno sedam mjeseci od rođenja malene Albe i njezino krštenje.

Veljača je važan mjesec za Hanu Huljić i Petra Grašu – prije točno godinu zavjetovali su se jedno drugome na ljubav, vjernost i podršku u crkvi sv. Dominika u staroj splitskoj gradskoj jezgri, pred brojnim okupljenim prijateljima i članovima obitelji. Ljubavna veza danas 46-godišnjeg Graše i 32-godišnje Hane otpočetka je intrigirala javnost, pa se budno pratilo kako su se mladenci odjenuli, tko je došao na vjenčanje glazbenom paru, a tko je možda nedostajao. Pratila se i Hanina trudnoća, kao i dolazak njihove kćeri Albe na svijet 17. srpnja prošle godine.

image

Hana Huljić i Petar Grašo na terasi hotela Harmony prije odlaska na vjenčanje

TOM DUBRAVEC/CROPIX
image

Vjenčanje Hane Huljić i Petra Graše prije točno godinu dana

JOŠKO ŠUPIĆ/CROPIX

Važan datum

Možda su upravo zato sljedeće važne životne korake odlučili zadržati za sebe, pa su, kako doznaje 24sata, za danas dogovoreno krštenje kćeri Albe ipak pomaknuli dva dana ranije, na petak. Malenu Albu tako nisu krstili na godišnjicu sklapanja braka, kako je prvotno bilo planirano, što je za 24sata ranije potvrdio i Hanin otac Tonči Huljić. Ipak, i novi datum za bračni par ima veliko značenje, s obzirom na to da je njihova djevojčica rođena prije točno sedam mjeseci, 17. srpnja prošle godine. Hana je rodila u Splitu, a kako su tada službeno objavili "sretni tata potvrdio je kako se u kasnim poslijepodnevnim satima rodila djevojčica Alba, zdrava i vesela, 3100 grama teška. Mama se osjeća dobro i sve je prošlo u najboljem redu".

image

Sreća na licima Petra Graše i Hane Huljić ispred crkve sv. Dominika

BOŽO VUKIČEVIĆ/CROPIX

Obitelj i kumovi

Kako se doznaje, pripreme za krštenje nisu omele ostale aktivnosti bračnog para koji se prije nekoliko dana vratio sa skijanja. Dijete su odlučili krstiti u najintimnijem krugu ljudi, a i na ručak nakon krštenja upriličen u kultnoj splitskoj konobi "Pimpinella" bili su pozvani samo članovi užih obitelji i kumovi čija imena nisu poznata javnosti.

image

Hanini roditelji Vjekoslava i Tonči Huljić

BOŽO VUKIČEVIĆ/CROPIX

Podsjetimo, Grašini su kumovi na vjenčanju bili bivši košarkaš Dino Rađa, slovenski chef Tomaž Kavčič i Šime, prijatelj iz djetinjstva, dok je uz Hanu stajala njezina prijateljica, glazbenica Domenica Žuvela. Hana je na vjenčanju nosila vjenčanicu splitskog brenda Arileo u stilu pedesetih godina 20. stoljeća u kojoj se nije moglo uočiti da je mlada glazbenica trudna.

Prema 24sata, Albinino krštenje ipak će biti bučno proslavljeno - i to već večeras na Sustipanu u restoranu "Adriatic" koji je nekad bio u vlasništvu obitelji Grašo. Navodno se očekuje čak dvjestotinjak gostiju, od kojih su mnogi poznata lica s estrade, među njima i Jelena Rozga i Joško Čagalj Jole.

Linker
28. travanj 2024 05:49